AltcoinsKrypto News

XRP-Bærene gør alle gevinster ubrugelige

XRP-Bären sletter alle gevinster

Den populære kryptovaluta XRP har oplevet en nedtur, hvor alle de gevinster, der blev registreret den 13. juli, er blevet slettet. Prisudviklingen i dagens diagram viser, at selvom tjurerne var optimistiske, har det ikke været en gnidningsfri rejse for handlende. Bjørnene var aktive og formåede at formindske gevinsterne og tvinge køberne til at trække sig tilbage.

Vejen mod syd

Prisudviklingen siden toppen i 2023 viser, at den nemmeste vej at gå er mod syd. XRP er i øjeblikket faldet med 45% i forhold til de højeste priser i juli 2023. Selvom priserne er steget lidt i forhold til sidste uges laveste punkt, er der stadig betydeligt salgspress på mønterne.

XRP-bjørne er stædige

I henhold til prisgraferne bevæger XRP-priserne sig inden for handelsområdet fra den 17. august, hvilket tyder på, at sælgerne har overtaget, medmindre der sker en markant stigning over $ 0,60 med stigende handelsvolumen. Dette kan stimulere efterspørgslen, forbedre stemningen og tillade købere at fortsætte opad.

Rettens afgørelse fra dommer Analisa Torres den 13. juli modstrider påstandene fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) om, at XRP er et værdipapir. SEC hævdede i slutningen af 2020, at Ripple, det blockchain-baserede selskab, der bruger XRP i en af sine betalingsløsninger, havde rejst milliarder ved at sælge tokens og dermed overtrådt værdipapirlovgivningen. Ripple’s ledere, herunder Brad Garlinghouse, blev også sagsøgt.

Den banebrydende dom til fordel for Ripple og dets ledere har igen øget efterspørgslen, men momentum synes at falme, da bjørnene har vendt al deres profit.

Top  K-pop stjerner afviser involvering i "scam coin" kontrovers

Hvad kommer næste for XRP?

Ifølge møntsporet har XRP en markedsstruktur på 27 milliarder dollars og er teknisk set den fjerdestørste kryptocurrency uden Tether (USDT). På tidspunktet for denne skrivelse er XRP mere likvid end Cardano, Solana og Dogecoin.

Det rangerer kun efter Ethereum, Bitcoin og BNB. Afstanden til BNB er blevet reduceret til omkring 5 milliarder dollars, og bekymringerne om Binance, verdens største kryptobørs, med reguleringsmyndigheder og banker, især i USA, kunne øge presset på BNB. Dette kan føre til en nedjustering af møntvurderingen og placere XRP som verdens tredjestørste netværk.

Selvom prisudviklingen på dagsdiagrammet primært peger på bjørne, kan den seneste opsving fra lavere priser efter nedturen den 17. august signalere styrke. Om køberne vil bygge videre på denne udvikling og fortsætte opad mod bjælken den 13. juli forbliver dog usikkert. Det bør også bemærkes, at handelsvolumenerne er relativt lave i forhold til bjælken fra midten af ​​juli, der stadig præger det aktuelle billede.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button