Krypto News

XRP Kurs nach dem Bitcoin Halving: Ripple und SEC geben Verhandlungstermin erst im zweiten Quartal 2024 bekannt

Ripple og SEC’s forhandlinger udskudt til 2. kvartal 2024

I den langvarige retssag mellem Ripple og SEC er der nu et nyt forhandlingsdato på vej. Dog er denne dato stadig langt ude i fremtiden, da den forventes at falde i andet kvartal 2024.

Ifølge Ripple’s brev til dommeren Analisa Torres den 23. august vil virksomheden først være til rådighed i andet kvartal 2024. Derudover vil CEO Brad Garlinghouse og bestyrelsesformand Chris Larsen ikke være tilgængelige fra 1. til 14. april.

SEC har også specificeret, at de ikke vil være tilgængelige fra 15. til 19. april, fra 1. til 7. maj og fra 27. til 31. maj 2024. Disse oplysninger indikerer, at der er meget begrænset plads til alternative datoer, og det ser ud til, at ugen fra den 22. til 26. april er den mest sandsynlige procesdato.

XRP-fællesskabet forbliver optimistisk trods retssagen. Flertallet tror, at SEC’s indsigelse, der i øjeblikket presser prisen ned, vil mislykkes.

Desuden forventes det, at dommer Torres vil beslutte til fordel for Ripple vedrørende XRP ODL, der er en slags bro mellem to fiatvalutaer for at gøre internationale overførsler hurtigere. Næsten alle ser ikke aktivet som et værdipapir.

Nu rejser spørgsmålet sig om, hvordan XRP-prisen vil reagere på denne sekvens af begivenheder. Hvis Ripple igen vinder, kunne kombinationen af to meget positive nyheder resultere i en hidtil uset kursstigning.

På den anden side bliver Bitcoin Halving traditionelt efterfulgt af et ‘sell-off’, før den berygtede bullmarked for alvor tager fat. Dette kunne også passe med ordsproget “køb rygtet, sælg nyheden”.

Kunne det betyde, at XRP vil opleve en overraskende nedtur, før det indtræder i den forventede markedsvækst?

Top  Bitcoin: Hvorfor er det fortsat kryptomarkedets urokkelige ledestjerne, mens alternative coins kæmper i skyggen?

Hvis SEC uventet vinder sagen denne gang, vil prisen sandsynligvis falde, uanset om der er en halvering eller ej.

For investorer, der er interesseret i XRP, kan det bedste træk være at købe dip i de kommende måneder. Ved retssagens tidspunkt i april er det vigtigt at følge udviklingen opmærksomt.

I øjeblikket konsoliderer XRP-aktivet sig i det samme område som før dommer Torres’ første afgørelse.

I de seneste 24 timer er XRP-prisen steget med 3 % og ligger i øjeblikket på 0,53 USD. Selvom handelsvolumen er faldet med omkring 17 % i samme periode, giver den brede kryptomarked nogle positive signaler. XRP kan i sidste ende også drage fordel af dette på kort sigt. For at bekræfte en ny opadgående trend skal aktivet nå og fastholde 0,64 USD.

Følg os for mere information om krypto på Twitter eller deltag i vores Telegram-gruppe.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med Trust Project’s retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger. Læserne opfordres dog til selv at verificere fakta og konsultere en ekspert, før de træffer beslutninger på baggrund af denne artikel.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button