Krypto News

XRP-Kurs unter Druck: Großinvestor verschiebt Millionen an XRP zu Kryptobörse

XRP-Kurs står over for salgspresset fra et stort salg af XRP af en institutional investor

XRP, den populære kryptovaluta udviklet af Ripple Labs, kæmper for at opretholde sin opadgående trend. Kursen er blevet påvirket af en vigtig juridisk sejr for Ripple Labs i deres sag mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Domstolen afgjorde, at XRP i øjeblikket ikke skal reguleres som en værdipapir. Men i takt med denne nyhed ser investorer ud til at udnytte muligheden for at sælge deres XRP. Derudover har en stor investor, kendt som en “whale”, flyttet 29 millioner XRP til en kryptobørs, hvilket kan skabe yderligere salgspress.

Krypto-Datadækningen Whale Alert rapporterede den 24. august, at denne storinvestor flyttede 29.300.000 XRP til en værdi af 15,13 millioner dollars til Bitstamp. Yderligere oplysninger antyder, at denne investor faktisk har til hensigt at sælge deres XRP, da de for få timer siden sendte 14 millioner XRP til Bitso.

Richter Torres’ nylige beslutning om at tillade SEC at appellere ripple-afgørelsen har haft betydelige konsekvenser og har resulteret i næsten øjeblikkelig afslutning af XRP’s opadgående trend. Dette har igen medført en betydelig nedgang i XRP-kursen, som faldt under vigtige supportniveauer på 0,6 og 0,5 dollars.

For øjeblikket er XRP ved at komme sig efter at have ramt støtten på 0,5 dollars, men der er en betydelig risiko for yderligere tilbageslag, hvis investorer og whales beslutter at sælge deres beholdninger i større omfang.

I mellemtiden er der planlagt en separat retssag mellem SEC og Ripple’s ledelse til april næste år. Dette tidspunkt stemmer overens med både rettens meddelelse og kalenderen for Ripple’s CEO Brad Garlinghouse og Executive Chairman Chris Larsen, der allerede har markeret deres utilgængelighed i andet kvartal 2024. Dette resulterede i en kort opsving i XRP-kursen, men det var ikke vedvarende.

Top  Bitcoin-ETF'er: SEC-Gespräche udvikler sig positiv - Potentiel godkendelse i det nye år

Inden for de sidste 24 timer er værdien af XRP faldet med mere end 3% og ligger i øjeblikket på 0,51 dollars. Kursen har svinget mellem 0,510 dollars og 0,528 dollars i denne periode. Handelsvolumen er også faldet i løbet af de sidste 24 timer.

(Mislykket)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button