Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP: Ny teknisk udvikling indikerer potentiale for en rally til 10 USD – Er det tid til at investere?

XRP

XRP-brydning: Vejen til en potentiel $10 Rally

Med det seneste prisudbrud formåede XRP at bryde ud af den nedadgående trend i handelsparret mod USD og samtidig succesfuldt overstige det vigtige kursniveau på $0,50. Indtil videre er der ikke set nogen betydelig gevinstrealisering. XRP holder sig over $0,52 og er dermed den stærkeste Top 10-coin i løbet af de seneste syv dage, idet XRP har vundet ca. 20% i værdi. Men er udbruddet virkelig signalet til en parabolisk rally, der vil sende XRP til $10 eller mere?

XRP-brudet: Følger $10 Rallyet?

Med det nuværende prisudbrud har XRP brudt den intakte nedadgående trend og stabiliserer sig i øjeblikket over det psykologisk vigtige prisniveau. MACD-indikatoren viser en bullish trendvending. Let gevinstrealisering og en retest af udbrudslinjen kan muligvis give en indgang med stram beskyttelse.

Den følgende krypto-handler ser et bullish setup hos XRP. XRP bryder i øjeblikket den nedadgående trend mod Bitcoin. Hvis der dannes en holdbar lukning over den nedadgående trend, kan det være værd at investere. Dog er udbruddet endnu ikke sket i dette diagram.

På jubilæet for Ripple-dommen oplevede XRP en markant prisstigning, der oversteg markedet med to-cifrede gevinster. Tradere og investorer fejrede dommen, der blev afsagt for et år siden i retssagen mellem SEC og Ripple Labs. Dengang afgjorde domstolen, at XRP ikke var et værdipapir, hvilket var en afgørende sejr for Ripple og et vigtigt præcedens til klassificeringen af kryptovalutaer.

Chief Legal Officer hos Ripple reflekterede på jubilæet over dommen fra Judge Torres. Han understregede betydningen af denne afgørelse, der satte grænser for SEC under ledelse af Gary Gensler og anerkendte myndighedens overgreb. Politikere har angiveligt udtrykt stigende utilfredshed med de manglende fremskridt i amerikansk lovgivning om kryptovalutaer, mens andre lande er langt foran med krypto-venlig regulering. Selvom sagen endnu ikke er afsluttet, er XRP i sin nuværende juridiske status ikke et værdipapir.

XRP Alternativ: Gaming-Økosystemet Shiba Shootout går viralt – tid til at investere?

Som et veletableret Top 10-kryptovaluta har XRP naturligt begrænset potentiale for opside. Investorer, der håber på 100x gevinster, bliver nødt til at overveje mindre coins. Risikovillige investorer diversificerer deres portefølje ofte med nye, mindre kendte kryptovalutaer for at drage fordel af potentielt høje afkast, selvom risiciene naturligvis også stiger.

Shiba Shootout kombinerer nu gaming, memes og et levende fællesskab for at etablere sig i et konkurrencepræget krypto-marked. Token startede sin presale lovende og indsamlede over $650.000 i de første dage, hvilket tyder på stærk interesse fra spekulative investorer.

Shiba Shootout sigter nu mod at være meget mere end en typisk meme-coin. I den digitale verden af Shiba Gulch kan brugerne deltage i play-to-earn spil, dele memes og udfordre hinanden. Spillet er i western-stil og er blevet godkendt både på Google Play og Apple App Store. En intuitiv adgang til P2E-spillet forventes snart.

En væsentlig funktion er “Posse Rewards”-programmet, der opfordrer fællesskabsmedlemmer til at invitere venner, hvor både den der henviser og nye deltagere modtager bonus tokens. Yderligere innovative funktioner som “Campfire Stories”, “Token Governance Roundups” og “Lucky Lasso Lottery” fremmer aktiv deltagelse.

Tokenomics for Shiba Shootout er godt struktureret: 5% af tokenene går til udviklingsfonden, 20% til marketing, 10% til likviditet og yderligere 10% til projektets midler. Presalen omfatter 35% af tokenene, og 20% er reserveret til staking.

Investorer nyder i øjeblikket godt af stigende priser i presalen og en aktuel staking-rente på over 1500% APY. En ny prisstigning i presalen er allerede ved at ske – så for dem, der ønsker maksimale gevinster, er det tid til at handle.

Bemærk: Investering er spekulativt. Din kapital er i fare, og denne hjemmeside skal kun bruges af personer og på lovlig vis. Vær venlig at foretage din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at benytte, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne side.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version