AltcoinsKrypto News

XRP oplever dramatisk kortsigtet prisstigning op til 50 dollars på Gemini-børsen før en hurtig tilbagegang

XRP oplever hurtig og dramatisk prisstigning på Gemini-børsen

XRP, den kryptocurrency, der er forbundet med Ripple, oplevede for nylig en midlertidig og forbløffende prisstigning på 50 dollars på Gemini-børsen. Denne prisstigning førte til, at XRP’s markedsværdi midlertidigt nåede billioner af dollars, før den hurtigt faldt tilbage for at tilpasse sig spotmarkedspriserne på andre platforme.

Denne pludselige prisstigning fandt sted en torsdag omkring kl. 20:30 UTC og varede kun få minutter, før den normaliserede sig. Den midlertidige karakter af denne stigning var sandsynligvis et resultat af den reducerede likviditet efter gennoteringen af XRP på Gemini-børsen. I løbet af denne periode blev der sandsynligvis udført en betydelig markedordre af en køber, hvilket resulterede i en usædvanligt høj pris for token.

XRP handles til højere priser på Gemini

Insights fra prisdiagramdata antyder, at XRP blev handlet i flere timer til et niveau, der var højere end det bredere marked. Dette fænomen kan tilskrives den relativt lave likviditet på Gemini, hvor en simpel ordre på 37.000 dollars kunne udløse en prisbevægelse på 2%. Sammenlignet med dette ville en tilsvarende prisbevægelse på Binance, en anden større børs, kræve mindst 2,2 millioner dollars.

Nogle markedseksperter spekulerede i, om den usædvanlige prisstigning muligvis blev udløst af, at en sælger indgav en “falsk” ordre til 50 dollars pr. XRP. En sådan ordre kunne ved en fejl blive udført af en køber, der lavede en “fat finger”-handel, der betyder, at de enten tastefejlede eller forkert vurderede transaktionen.

Top  Krypto-Projekte: Wie US-Präsidentschaftskandidaten die Welt der Kryptowährungen dominieren

XRP’s genintroduktion på Gemini efter retssag

Denne stigning fulgte efter genintroduktionen af XRP på Gemini-børsen efter en retsafgørelse til fordel for Ripple Labs i juli. Domstolens afgørelse konkluderede, at handelen med XRP ikke længere skulle betragtes som en værdipapirtransaktion, hvilket gav Ripple og XRP en legal lettelse.

Alt i alt illustrerer den midlertidige stigning af XRP til 50 dollars på Gemini virkningen af lav likviditet og potentialet for anomalt markedsvæsen i perioder med øget aktivitet. Mens XRP navigerer gennem landskabet efter retssagen, holder kryptofællesskabet og investorerne fortsat øje med møntens markedsdynamik og interaktioner med forskellige børser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button