DeFiKrypto NewsRipple

XRP vs. SEC: Står SEC til at tabe slagsmålet?

Ripple (XRP) Tæt på en sejr mod SEC, mens InQubeta (QUBE) stiger

Ripple (XRP) er midt i en intens retssag mod den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC), men det ser ud til, at en løsning er lige rundt om hjørnet. Ifølge rapporter stræber SEC mod en løsning på 770 millioner dollars, men pro-Ripple-advokat John Deaton tror, at sagen muligvis kan blive afgjort for så lidt som 20 millioner dollars. Dette potentielle resultat fejres i kryptosamfundet som en sejr for XRP og kan betyde en kommende rally for XRP.

Samtidig har InQubetas forsalg, et projekt der forbinder blockchain og kunstig intelligens, tiltrukket meget opmærksomhed i krypto-samfundet ved allerede at have rejst over 4,5 millioner dollars. I denne artikel vil vi undersøge den potentielle sejr for XRP over SEC og grunde til, at XRP anses for at være en af de bedste altcoins at købe. Derudover vil vi undersøge den voksende interesse for InQubeta og hvorfor det er et nyt DeFi-projekt, man skal holde øje med.

InQubeta (QUBE): Snakken i krypto-samfundet

InQubeta (QUBE) har etableret sig som et top-ICO i kryptorummet og har for nylig overskredet 4,5 millioner dollars. Dette projekt, der kombinerer AI- og blockchain-teknologien, har tiltrukket stor opmærksomhed i krypto-samfundet og betragtes som lovende. Det sigter mod at revolutionere AI-industrien, især med hensyn til kapitalanskaffelse. InQubeta planlægger at gøre AI-markedet mere tilgængeligt ved at bruge NFT-teknologi og et fraktioneret investeringsmodel. Dette gør det til en af de bedste nye kryptovalutaer at investere i, da det er på vej til at blive adopteret og opleve betydelig vækst.

Top  Hiter-Billeder Flokker til NFT-verdenen, og ingen ser ud til at blinke med øjnene

Forsalget til dette projekt er stadig i den femte fase og tilbyder tokens til en pris på kun 0,0161 dollar pr. token. Eksperter forudser en prisstigning på 4.000% umiddelbart efter lanceringen. Hvis investorer ønsker at blive en del af denne voksende fællesskab og drage fordel af en imponerende ROI, kan de finde oplysninger ved at følge linket forneden.

Ripple (XRP): Forestående sejr mod SEC

Den langvarige retssag mellem SEC og Ripple (XRP) ser ud til at nærme sig sin afslutning. Oprindeligt anklagede SEC Ripple for at have skaffet mere end 3,1 milliarder dollars i ikke-registrerede værdipapirer, hvilket førte til en vedvarende retssag. Ripple har dog haft retten på sin side i flere stridigheder, herunder afgørelsen om, at salget af XRP på børser ikke er klassificeret som et værdipapir.

De seneste udviklinger tyder på, at SEC måske ikke har stærke argumenter mod XRP. Der rapporteres, at reguleringsmyndigheden overvejer at indgå et forlig på 770 millioner dollars, hvilket af mange betragtes som en indrømmelse. John Deaton, en advokat der kæmper for Ripple, tror endda, at sagen måske kan blive afgjort for mindre end 20 millioner dollars, hvilket for Ripple ville være en betydelig juridisk sejr.

Denne nyhed har skabt stor opmærksomhed i krypto-samfundet og fået prisen på XRP til at stige. I øjeblikket anses XRP for at være en af de bedste mønter at investere i, da en forestående sejr mod SEC sandsynligvis vil føre til yderligere prisstigninger.

Konklusion

XRP og InQubeta betragtes i øjeblikket som førsteklasses kryptovalutaer at investere i. På den ene side er retssagen mellem XRP og SEC ved at tage form, og på den anden side er InQubeta et innovativt projekt, der arbejder hen imod en massiv prisstigning. Det er vigtigt at følge udviklingen på kryptomarkedet nøje og træffe velinformerede beslutninger.

Top  Bitcoin eller Altcoins: Hvad skal du investere i? En guide til at navigere på det skiftende kryptomarked

InQubeta forsalg besøg

Til InQubeta-fællesskabet
Investering er spekulativ. Ved investering er dit kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retsordninger, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på en lovlig måde. Din investering er muligvis ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Derfor bør du lave din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside. Desuden kan forfatteren selv være investeret i aktiverne, hvilket kan skabe en interessekonflikt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button