Krypto News

XRP: Wiedererstarkung nach SEC-Urteil? Auswirkungen des Rechtsstreits auf den Ripple Coin.

XRP: Er markedets negative stemning en trussel?

XRP, den femtestørste kryptocurrency efter markeds kapitalisering, synes at have fundet sit ståsted i området omkring $0,50. Efter SEC-rettens afgørelse er prisen faldet markant fra dens højeste niveau på $0,88. Efter at US Securities and Exchange Commission (SEC) har indgivet en appel, er størstedelen af de gevinster, der blev opnået efter den første afgørelse, nu forsvundet. Spørgsmålet er nu, om XRP vil fortsætte med at stige eller om den negative stemning på markedet også vil påvirke Ripple-mønten.

XRP og SEC-case: En delvis sejr

XRP’s afgørelse i retten om deres eksistens som værdipapirer blev mødt med stor begejstring fra krypto-fællesskabet. Denne afgørelse gjorde det nemlig klart, at SEC ikke kunne klassificere XRP som et værdipapir. Dette var afgørende, da SEC for nylig har anlagt retssager mod andre platforme såsom Coinbase og Binance på grund af manglende registrering af værdipapir-handel. Desværre har den positive reaktion på afgørelsen været kortvarig, og prisen på XRP er nu tilbage på samme niveau som før afgørelsen. Præcis som tidligere har prisen dog tidligere nået toppunkter omkring $0,50. Hvis dette højeste niveau fra sidste år nu fungerer som et nyt støttepunkt, er der potentiale for, at prisen vil stige for XRP.

XRP’s styrke sammenlignet med andre kryptocurrencies

Med en stigning på mere end 55% i år er XRP på niveau med Bitcoin, der har oplevet en stigning på 56%. Ethereum (ETH) har også nået dette niveau i år, men stigningen er nu nede på 37%. Dermed er XRP en af ​​de få topkryptocurrencies, der kan matche den største kryptocurrency efter markeds kapitalisering. Kun Solana (SOL) har klaret sig endnu bedre blandt de ti største kryptocurrencies. En aftale med SEC ville være afgørende for XRP’s muligheder for at vende tilbage til det amerikanske marked. På grund af sagerne mod Binance og Coinbase har mange kryptobørser fjernet XRP fra deres platforme. Selvom Binance straks genåbnede handlen efter afgørelsen, venter mange andre børser stadig på klarhed. Denne manglende tilgængelighed forhindrer potentielt yderligere gevinster for XRP.

Top  Betrüger werben auf Telegram mit falschen Identitäten für Bitcoin-Investitionen: Ministerpräsident und Hessischer Rundfunk als Lockmittel.

Prisudvikling og fremtidige potentiale for XRP

Den aktuelle pris på XRP ligger omkring 0,5250 dollars, hvilket svarer til den 200-dages bevægelige gennemsnitslinie. Hvis prisen falder under dette niveau på grund af det pres, som hele kryptomarkedet i øjeblikket oplever, kan det være vanskeligt at bryde denne linie igen, i det mindste på kort sigt. På lang sigt har XRP dog gode chancer for at overstige $1 mærket igen. XRP har et stort potentiale på lang sigt, især i en tid, hvor flere lande eksperimenterer med digitale valutaer, og Ripple samarbejder med adskillige banker. Selvom det er usandsynligt, at XRP vil nå målet på $500, som nogle har nævnt, opnår de største kryptocurrencies efter markeds kapitalisering ikke disse høje afkast på så kort tid.

Alternative cryptocurrencies med større potentiale

Selvom XRP på lang sigt kan generere et afkast på 100%, og selvom det er en mere sikker investering end mange andre altcoins, der let kan gå i glemmebogen, kan disse andre altcoins give et langt større afkast. Især inden for kategorien af ​​meme coins genereres der dagligt afkast på mere end 1000%. Wall Street Memes ($WSM) og $SONIK har allerede vist sig at være ekstremt bullish under pre-sale, og der kan være en priskatastrofe efter lanceringen. Wall Street Memes har allerede gennemført det største pre-sale i år med salg på mere end 25 millioner dollars. Dets stærke community kan være den afgørende faktor for succes. Der er allerede over en million følgere på Twitter og Instagram. Elon Musk har endda reageret på adskillige Tweets fra Wall Street Memes, hvilket indikerer, at han muligvis også er begejstret for denne token. Historien har vist, at når Musk fokuserer på en Meme Coin, sker der store ting.
Som en anden mulighed er $SONIK-coin også en interessant altcoin at følge. Ifølge udviklerne er målet at nå 100 millioner dollars. Dette er allerede blevet opnået af andre meme coins, så det er ikke urealistisk. Køberne kan stadig sikre sig SONIK coins til en billigere pris i pre-sale, som varer i yderligere 9 dage. Presale tilbyder 50% af token-udbuddet til en værdi af ca. 2 millioner dollars. Dette vil resultere i en markedsværdi på ca. 4 millioner dollars ved lanceringen. 40% af tokenudbuddet er reserveret til staking-belønninger, hvilket giver køberne mulighed for at stake deres tokens og modtage ekstra tokens som belønning. Dette adskiller SONIK fra mange andre meme coins. Derudover er der sikret likviditet på de decentrale kryptobørser, hvor 10% af tokenudbuddet vil være reserveret, hvilket sikrer en likviditetspool på 400.000 dollars ved lanceringen. Med disse funktioner ser det ud til, at SONIK har alle ingredienserne til at nå 100 millioner dollars. Hvis målet opfyldes, vil de, der har købt i pre-sale, opleve en prisstigning på hele 25 gange deres investering.

Top  Kan Bitcoin-blockchainen blive manipuleret af kunstig intelligens?

Om forfatteren: Manuel Lippitz har været iværksætter og investor i flere år. Efter at have haft succes med flere virksomheder fik han mere og mere fokus på investering i forskellige assets. Med oprettelsen af ​​sine egne minedriftstationer i 2020 begyndte han at fokusere mere på kryptocurrency og NFT’er og de muligheder, der følger med dem.

Bemærk: Investering indebærer spekulation. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor beskrevne handel eller investering er forbudt og skal kun anvendes af personer og på en lovligt acceptabel måde. Din investering opfylder måske ikke investorens beskyttelse i dit land eller bopælsland. Gennemfør din egen due diligence. Selvom denne hjemmeside er gratis at bruge, kan vi modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på vores website.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button