Krypto News

XRP20: Den alternative coin, der XRP i skyggen

XRP-kursudvikling: Steht eine weitere Talfahrt bevor?

I den konstant skiftende verden af kryptovalutaer er XRP i øjeblikket fanget i en snæver handelskanal mellem en stærk støtte ved $0,62 og en markant modstand ved $0,65. Siden højdepunktet i juli ved $0,93 har denne valuta mistet 33% af sin værdi og var tirsdag noteret til $0,63. Det samlede handelsvolumen for XRP faldt under $1 milliard og var på tidspunktet for denne artikel på $933 millioner. Desuden har token, der anvendes til grænseoverskridende betalinger, mistet sin markedsværdi fra $44 milliarder til $33 milliarder siden begyndelsen af juli.

Hvad siger gennemsnittene?

Den femtestørste kryptovaluta ligger nu under alle de vigtigste glidende gennemsnit. Den 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) er på $0,6395, den 100-dages EMA er på $0,6401, og den 200-dages EMA er på $0,6439. Denne markedssituation antyder en øget salgspression, hvilket kan føre til, at kursen falder under det afgørende supportniveau på $0,62. Med de snævrere Bollinger Bands på grund af faldende likviditet nærmer kryptovalutaen sig en mulig udbrudssituation. Bollinger Bands kan være nyttige for investorer til at forudsige potentielle prisfald. Et gennembrud under det nedre bånd kan indikere en stærk nedadgående tendens.

Mulig opadgående tendens?

Selvom XRP i øjeblikket er i en vandret tendens, kan der også være potentiale for en opadgående tendens, hvis tyreformen lykkes med at bryde det første kortsigtede modstandsniveau – det 50-dages EMA. Dog kan det tage noget tid at opnå en opadgående trend, der sigter mod niveauer som $0,7, $0,85 og endda $1.

Top  Er Bitcoin på vej mod et kursfald på 10.000 USD?

Retssag med SEC

John Deaton, en XRP-venlig advokat, kommenterede igen på den delvise afgørelse i sagen mellem Ripple og den amerikanske børsmyndighed SEC. På trods af SEC’s forsøg på at appellere afgørelsen og påstå, at XRP er en værdipapir, understregede Deaton, at en eventuel godkendelse af appellen ikke automatisk betyder, at XRP-transaktioner klassificeres som værdipapirer. “Det ville kun være, fordi SEC siger det. Det er langt fra virkeligheden”, kommenterede Deaton. Appellen forventes at påvirke SEC’s kontrol over juridiske spørgsmål, især i forbindelse med forskellige meninger om programsatte salg af alternative møntenheder på tredjepartsplatforme.

XRP20 – et alternativ til XRP med interessante funktioner

I kryptoverdenen leder man konstant efter nye muligheder og projekter, der kan være en alternativ til etablerede kryptovalutaer som XRP. Et sådant alternativ er XRP20, et projekt der gør opmærksom på sig selv med nogle bemærkelsesværdige funktioner. I modsætning til XRP er XRP20 baseret på ERC-20-kæden, hvilket betyder, at det kører på Ethereum-platformen. Dette medfører nogle fordele, herunder større interoperabilitet og bredere integration i eksisterende DeFi-økosystemer. Dog har XRP20 også sine egne unikke egenskaber, der skiller det ud fra andre ERC-20-tokens.

En af de interessante funktioner ved XRP20 er staking. Investorer har mulighed for at deponere deres XRP20-tokens og modtage belønninger for deres deltagelse i netværket. Staking fremmer langvarig engagement og bidrager til stabiliteten og sikkerheden i netværket. Denne funktion har vundet betydning i kryptoverdenen, da flere og flere investorer søger muligheder for at udnytte deres kryptoaktiver og samtidig tjene belønninger.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved XRP20 er den deflationære forbrændingsmekanisme. Over tid bliver XRP20-tokens kontinuerligt brændt, hvilket fører til en reduktion af tokens-tilbuddet. Denne mekanisme kan potentielt føre til en værdistigning af de tilbageværende tokens, da udbuddet bliver knap. Kombinationen af staking og forbrænding giver XRP20 en vis økonomisk dynamik, der adskiller den fra andre kryptovalutaer. Mens XRP er velkendt i kryptoverdenen, giver XRP20 et interessant alternativ for dem, der søger nye muligheder. Projektets funktioner, især staking og forbrænding, giver investorer en aktiv rolle i netværket og kan bidrage til langsigtede værdistigninger. Det er dog vigtigt at bemærke, at enhver investering på kryptomarkedet indebærer risici, og at investorer bør foretage deres egne undersøgelser, inden de engagerer sig.

Top  Krypto-markedet: Bitcoin i stigning, Ethereum og Litecoin følger trop, mens Ripple, Cardano, Monero, IOTA, Verge, Stellar, NEM, Dash og NEO holder sig stabil eller går ned.

PreSale var en stor succes og er nu udsolgt

XRP20’s PreSale har overgået alle forventninger og er nu officielt udsolgt. Projektet har nået sin ønskede hard cap på $3.680.000, hvilket er en betydelig milepæl. Nyheden blev mødt med begejstring i fællesskabet, da der var enorm efterspørgsel efter XRP20-tokens under PreSale. Prisen på en XRP20-token under PreSale var $0.000092. Denne fordelagtige pris gjorde det muligt for mange investorer at deltage i PreSale og drage fordel af projektets fremtidige udvikling.

Med afslutningen af PreSale kan investorer nu se frem til annonceringen af claim-datoen for deres XRP20-tokens. Lanceringen af staking-programmet for XRP20 er også en spændende opdatering. Dem, der holder XRP20-tokens, har nu mulighed for at bidrage til en staking-pool og modtage attraktive belønninger. Der tilbydes i øjeblikket en estimeret årlig afkastprocent (APY) på 76%, hvilket uden tvivl vil tiltrække investorers opmærksomhed. Staking-belønningerne udbetales med hvert blok og i alt reserveres 40% af tokens-tilbuddet til staking over en periode på 4 år. Størrelsen af staking-belønningerne afhænger af en brugers andel i staking-poolen. Dette skaber incitamenter for investorer til at deltage aktivt i netværket og drage fordel af deres investeringer på lang sigt.

Kombinationen af en succesfuld PreSale og lanceringen af staking-programmet har øget interessen og begejstringen i kryptofællesskabet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button