Krypto News

XRP20: En ny kryptocurrency, der overgår XRP i staking og potentiale for overskud

XRP20 Staking: En Innovativ Mulighed for Passive Indtægter

En ny kryptocurrency ved navn XRP20 har fanget kryptoverdenens opmærksomhed. Efter lanceringen af det innovative staking-program har det allerede opnået stor succes på kort tid. I mellemtiden fortsætter XRP med at falde og er nu faldet under 0,60 $. Det ser ud til, at XRP20 på kort sigt er et bedre væddemål med hensyn til en 10x-ydelse. Selvom staking-programmet kun er startet for omkring 24 timer siden, har investorerne allerede indbetalt 17,3 milliarder tokens til staking. Dette udgør over 17 % af det samlede udbud af XRP20, der er på 100 milliarder tokens, og endda over 40 % af de 40 milliarder tokens, der blev solgt i pre-salen.

Staking-Belønninger og Fordele ved XRP20

XRP20 har reserveret 40 % af sit totale udbud til staking-belønninger, og disse tokens vil blive udbetalt til stakerne over en periode på fire år. Ifølge oplysninger fra det officielle XRP20-staking-dashboard bliver der udstedt 3750 XRP20-tokens pr. Ethereum-blok til deltagere i staking-poolen, hvilket svarer til en årlig afkastprocent (APY) på over 55 %. XRP20 ønsker at udnytte ånden fra XRP og dens høje popularitet samt transformere den til Ethereum-netværket. Men XRP20 går endnu et skridt videre og satser også på den populære Ethereum-blockchain og passiv indkomst via staking. Derfor kan XRP20 have mere potentiale end XRP.

Fordele ved XRP20 sammenlignet med XRP

Da XRP20 udstedes på Ethereum, har det visse fordele sammenlignet med den oprindelige XRP-token. Ethereum-blockchainen betragtes som værende mere decentraliseret end XRP-ledgeren, som XRP er baseret på. Det betyder, at det er en censurresistent token, som investorer kan investere i. I modsætning til XRP har XRP20 ingen tokens til grundlæggere og teammedlemmer, hvilket betyder, at XRP20 giver fair betingelser for alle deltagere. Derudover har Ethereum et flydende og decentraliseret økosystem for finansiering, hvorimod der ikke er nogen DeFi på XRP-ledgeren. Nytten af XRP20 kan potentielt stige endnu mere, når alle decentrale applikationer har adgang til XRP20. XRP20-forhandlinger forventes også sandsynligvis at begynde på decentrale børser som Uniswap. Dette kan bidrage til, at XRP20 ikke kun tilbyder en chance for hurtige gevinster, men også en forbedret version 2.0 af den oprindelige XRP-token. Der er ikke 60 % passive afkastmuligheder med XRP, men det er muligt med det innovative staking-program fra XRP20. Derudover er XRP20 også en deflationsmønt, hvor 0,1 % af hvert køb og salgstransaktion brændes, hvilket over tid vil reducere udbuddet. 10 % af tokens-udbuddet skal fjernes ved at sende 10 % af alle tokens til en brændingsadresse, der kun kan modtage, men ikke sende, XRP20-tokens.

Top  Opkøb af XRP af kryptohvaler fører til forventning om højere priser

XRP20: En Ny Chance for dem, der gik glip af XRP

Selvom XRP20 ikke har nogen forbindelse til XRP eller Ripple Labs, er markedsføringen rettet mod at sælge XRP20 som en anden chance. XRP nåede et all-time lav på 0,0028 $ og handles i øjeblikket under 0,60 $. Alligevel har der været en stigning på omkring 200x fra all-time lavt niveau. XRP20 blev solgt endnu billigere under pre-salget til en pris på kun 0,00092 $. Dette resulterer i en relativt lille markedsværdi på omkring 9,2 millioner $. Dette svarer til mindre end 0,0003 % af XRP’s markedsværdi. De 2.0-kryptocurrencyer er blevet mere og mere populære, og flere og flere investorer har investeret i disse coins. XRP20 har smart positioneret sig selv her og ønsker at opnå større kendthed ved at være for associeret med XRP. Samtidig dannes der en fortælling om, at XRP20 på Ethereum-blockchainen tilbyder flere fordele. Der er endnu ingen dato for den officielle DEX-lancering af XRP20. Ikke desto mindre forventes denne information snart at blive annonceret på Twitter-kontoen. Men hvorfor har XRP20 potentialet til at generere høje afkast for tidlige investorer?

Hvorfor XRP20 kunne eksplodere

XRP20 har flere succesfaktorer, der giver håb om en positiv udvikling. De attraktive afkast for stakere bør generere opmærksomhed, da den nyligt introducerede BTC20-token også gav tidlige investorer gevinster på op til 600 %. Staking er populært og giver en passiv indkomst. Der er også en syvdages låseperiode for pre-salgsinvestorer, der staker deres XRP20-tokens. Dette betyder, at der vil være en vis knaphed ved DEX-lanceringen, da en betydelig del af tokens allerede er bundet i staking-kontrakten. Og senere kan den passive indkomst også være fristende og mindske salgspresset. Den hurtige dynamik i pre-salget indikerer også en efterspørgselsoverskud. Denne efterspørgsel kan snart få kursen til at stige, så vurderingen muligvis vil være langt over 9,2 millioner $. BTC20 blev udviklet af det samme team og nåede en vurdering på 125 millioner $. XRP’s værdiløfte har lignende træk og kunne fortjene en lignende vurdering, hvilket svarer til en 13,5x-ydelse.

Top  SEC forlænger frist for godkendelse af Ethereum-spot-ETF - Fokus rettes mod vigtig deadline i maj

XRP20 Presale: “Investering er spekulativ. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun anvendes af personer og i lovlig formål. Din investering passer måske ikke til investeringsbeskyttelsesloven i dit land eller bopælsland. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button