Krypto News

XRP20 Token: Stagingen af ​​20 milliarder tokens og en potentielt stort kursstigning ved Uniswap-listing

XRP20: Staking-mani og potentiale ved DEX-launch

På baggrund af informationer fra CryptoPR kan det konstateres, at den kommende XRP20 Coin kan se frem til kursgevinster allerede fra starten. Dette skyldes, at flertallet af de investorer, der har deltaget i forsalget, allerede har indbetalt deres XRP20 Tokens til staking. Ifølge XRP20 Staking-Dashboard er der allerede staket mere end 20 milliarder tokens, som nu giver investorerne en årlig afkast på 49%.

Den store interesse for staking hos XRP20 kan skabe FOMO (Fear of Missing Out) i forhold til handelsstarten på tirsdag. På dette tidspunkt vil XRP20 Coin blive noteret på Uniswap kl. 11:00 dansk tid. Samtidig kan tidlige investorer anmode om at få deres tokens udbetalt. Det eneste, de skal gøre, er at forbinde deres wallet med hjemmesiden – det er vigtigt, at det er den samme wallet, som XRP20 blev købt med.

Stake-2-Earn: XRP20’s innovative tilgang til staking

XRP20 har formået at skaffe 3,7 millioner dollars fra investorer, der ønsker at bringe innovation til krypto-samfundet og XRP-fans. XRP20 Token tilhører en ny generation af krypto-projekter, der fokuserer på 2.0 og samtidig inkorporerer staking som en integreret del af konceptet på en intuitiv måde uden brug af tredjeparts DeFi-protokoller.

Projekter som BTC20 har allerede haft succes på dette område. BTC20 steg med 600% ved lanceringen og handles stadigvæk til en pris over noteringsprisen på trods af de aktuelle markedsturbulenser. XRP20’s staking-funktion vil også være understøttet af Stake-2-Earn-kryptos, der er noteret på DEX. Dette vil bortskaffe en betydelig del af salgspresset fra købere, der ønsker at sælge deres tokens hurtigt for at opnå en hurtig fortjeneste. XRP20 tilbyder derimod incitamenter til at tjene token-belønninger på lang sigt ved at stake.

Top  XRP Ledger: En bæredygtig alternativ med fremragende fordele

Staking-rewards garanteret i fire år

Selvom XRP20 ikke er forbundet med Ripple eller XRP, er tokenomics-designet baseret på XRP. Den innovative Stake-2-Earn-funktion er garanteret ved at tildele 40% af alle tokens som belønning til fællesskabet. Stake-2-Earn-belønningerne vil blive udbetalt over fire år, hvor der vil blive udstedt 3750 nye tokens pr. ETH-blok. XRP20 vælger at bruge Ethereum-blockchainen til at implementere tokenomics-designet.

Tokens, der er staket, kan kræves tilbage syv dage efter stakingen. For de tidlige investorer, der ikke vælger at stake, kan de anmode om udtrækning af deres tokens tirsdag kl. 11:00 UTC. Det bemærkes, at syv-dages låseperioden ikke gælder for tokens, der allerede er staket før noteringen.

XRP20’s fordele i forhold til XRP

Da XRP20 kører på Ethereum-blockchainen, er den mere decentraliseret end XRP, hvor forsyningen kontrolleres direkte af Ripple Labs. XRP20 har ingen grundlæggere eller teammedlemmer, hvilket skaber de samme betingelser for alle. Ethereum har det mest likvide og udviklede decentrale økosystem, mens der er en betydelig mangel på DeFi på XRP-Ledger. Dette betyder, at XRP20 har potentiale til at blive integreret i forskellige dApps og udnytte fordelene ved Ethereum-netværket.

Selvom XRP-transaktioner i øjeblikket kan afvikles hurtigere og billigere end på Ethereum, vil Ethereum snart forbedre sit eget netværk med lanceringen af Sharding-funktionen. Dette vil gøre XRP20-transaktioner billigere og hurtigere.

Udover staking er XRP20 også deflationær, da 0,1% af købs- og salgstransaktionerne brændes. Dette vil gradvist reducere det cirkulerende udbud over tid. 10% af alle tokens er reserveret til dette brændende formål, hvilket vil reducere den samlede forsyning over tid.

Potentialet for 13,5x-stigning

XRP20 har på overfladen alt, hvad der skal til for at udvikle sig positivt efter DEX-lanceringen. XRP oplevede også en betydelig stigning, da prisen steg fra $0,0028 i 2014 til $3,84 ved ATH i 2018, hvilket svarer til en samlet afkast på 137.000%. XRP20 håber nu at udvikle sig positivt og give tidlige investorer en attraktiv afkast. Denne opfattelse deles af krypto-YouTuber Up Next Crypto med 429.000 abonnenter, der beskriver XRP20 som en anden chance for investorer, der savnede XRP-bull-run.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer: Sådan bevæger de sig om formiddagen

Andre YouTube-eksperter forudser et 10x-potentiale, da XRP20’s utility er imponerende og stærk.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button