BitcoinKrypto News

Zahlenflut treibt DAX an: Einzelwerte im Fokus – Bitcoin, Disney, Deutsche Telekom und mehr

Aktiekurser og Markedsanalyse

DAX-indekset blev drevet af en sand strøm af tal i går. Otte DAX-selskaber fremlagde deres resultater ved afslutningen af handelen, og det tyske ledende indeks steg med 0,5 procent. Til sammenligning viste de amerikanske indeks sig at være næsten uændrede i går.

Aktiekurser

I dagens marked vil fokus være rettet mod følgende enkeltselskaber: Bitcoin, Disney, DAX, Deutsche Telekom, Rheinmetall, SMA Solar, Hannover Rück og Fielmann.

Markedslæsning fra Martin Weiß og Korrespondent Kübra Anac

For at få en bedre forståelse af den aktuelle situation på de finansielle markeder, har vi Martin Weiß, stellvertretender Chefredakteur fra anlæggermagasinet DER AKTIONÄR, der vil informere os om markedssituationen. Derudover vil vores korrespondent i Frankfurt, Kübra Anac, give os en første stemningsrapport kort før handelsstart. Så hold dig opdateret for at få de seneste opdateringer fra eksperterne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ethereum: Ein Jahr nach dem Merge - Deflation, Staking boomt und neue Herausforderungen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button