Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ZKsync Airdrop: Kontroversen und Unzufriedenheit in der Krypto-Community

Wie ein Airdrop-Jäger 753.000 USD verdient hat

## ZKsync Airdrop: Kontroversen og Konsekvenserne

Efter den nylige ZKsync Airdrop har der været betydelig uro i krypto-samfundet. Mange brugere har udtrykt utilfredshed over fordelingen af ZK-Token, som nåede en værdi på over 900 dollars til visse brugere af deres Layer-2-netværk. En primær kilde til misfornøjelse blandt brugerne har været den store mængde af såkaldte Sybil-Airdrop-Farmere, der modtaget for mange token, hvilket resulterede i mindre for ærlige brugere.

### Udfordringen med Sybil-Airdrop-Farmere

Sybil-Airdrop-Farmere er individer eller grupper, der opretter og bruger adskillige wallet-adresser for at øge deres chancer for at modtage flere airdrop-tokens. Denne praksis skaber en ubalance, hvor ægte brugere, der kun bruger en wallet, modtager færre tokens i forhold til disse farmere. Mange mener, at ZKsync ikke har gjort tilstrækkeligt for at forhindre dette og dermed skabe en retfærdig fordeling.

### Tekniske Problemer og Kursfald

Tekniske problemer ved starten af Airdroppen forværrede den negative stemning omkring ZKsync. Efter listing på Binance faldt ZK’s kurs fra over 0,32 dollars til omkring 0,22 dollars ved udgangstidspunktet. Dette fik mange til at miste tillid til projektet og dets håndtering af Airdroppen.

## Eksempel: En Nutzer’s Stor Fortjeneste

En bruger udnyttede Airdroppens muligheder maksimalt ved at bruge 85 forskellige wallet-adresser og modtog i alt 3,01 millioner ZK-token. Ved at overføre 2,71 millioner token til Binance og sælge yderligere 300.000 token på Sync Swap for 20 Ethereum, opnåede brugeren en samlet fortjeneste på 753.000 dollars. Denne praksis delte vandene i krypto-samfundet, da nogle fik store gevinster på bekostning af andre.

### Det Store Billede og Vejen Frem

ZKsync Airdroppen har genereret vigtige diskussioner om retfærdigheden af Airdrops og behovet for gennemsigtighed og effektive foranstaltninger mod Sybil-Airdrop-Farmere. Eksemplet fra Layer Zero Airdrop viser, hvordan nøje analyse og markering af Sybil-wallets kan sikre en retfærdig fordeling af tokens og beskytte ærlige brugere.

Det er klart, at kriterierne for Airdrops vil ændre sig fremover, og samarbejde med fællesskabet og gennemsigtighed vil være afgørende. Fremtidige Airdrops kan have brug for mere stringente retningslinjer for at undgå gentagne kontroverser som dem, der opstod med ZKsync Airdrop.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version