Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Celsius-Gründer will ehemalige Mitarbeiter als Zeugen aufrufen: Droht ihm eine Strafe von mehr als 100 Jahren?

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Alex Mashinsky vil kalde tidligere medarbejdere som vidner i sin straffesag

Alex Mashinsky, den tidligere CEO for Celsius, står over for en potentielt fængselsstraf på over 100 år i sit kommende retsforløb. For at styrke sit forsvar har hans advokatteam anmodet om, at seks tidligere medarbejdere fra selskabet bliver kaldt som vidner under retssagen.

## Krav om vidneudsagn
Anmodningen er blevet indgivet ved et New Yorker Bezirksgericht med håb om at tillade de pågældende personers vidneudsagn. Blandt disse personer er højtstående tidligere medarbejdere som den tidligere Chief Financial Officer og den tidligere Chief Revenue Officer. Disse vidner, mange af dem placeret i udlandet, kan potentielt bidrage med vigtige oplysninger til sagen.

## Forsvar mod anklagerne
Mashinskys juridiske hold hævder, at han ikke havde til hensigt at bedrage kunderne og støttede sig til ekspertisen hos sit team. De argumenterer desuden, at regeringens retningslinjer kunne resultere i en dom på 115 års fængsel for Mashinsky. Celsius, som gik konkurs i 2022 og lukkede forretningen tidligere på året, har været under efterforskning fra forskellige tilsynsmyndigheder.

## Anklager om bedrageri og manipulation
SEC anklagede selskabet og Mashinsky for at have bedraget investorer gennem misledende finansielle rapporter og manipulation af værdien af deres CEL-token. Blandt de foreslåede vidner er Roni Cohen-Pavon, den tidligere Chief Revenue Officer, som allerede har tilstået at være anklaget i sagen.

## Forsvar og interne processer
Mashinskys forsvar påpeger, at eventuelle unøjagtigheder i offentlige udtalelser under Celsius’ “Ask Mashinsky Anything” sessioner skyldtes interne gennemgangsprocesser og ikke bevidst svig. De hævder, at eventuelle fejl blev rettet i god tro, selvom det skete uden direkte tilsyn fra Mashinsky.

Hos Celsius fortsætter retssagen mod Alex Mashinsky, hvor vidners udsagn og forsvarsdokumenter vil spille en afgørende rolle i udfaldet af sagen.

Exit mobile version