Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase CLO beskylder SEC for at afvige fra traditionelle procedurer – Kritik rettes mod manglende gennemsigtighed

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Artiklen kan se således ud efter Markdown-syntaks:

## Coinbase CLO beskylder SEC for at afvige fra Wells-benachrichtigelsesprocedure

Paul Grewal, Chief Legal Officer (CLO) hos Coinbase, har rettet en kritik mod Securities and Exchange Commission (SEC) angående deres håndtering af sagen mod Coinbase. Grewal hævder, at SEC har undladt at følge deres traditionelle Wells-benachrichtigelsesprocedure, hvilket har skabt uklarhed og manglende transparens i sagen.

### Kritik af SEC’s fremgangsmåde

Grewal påpegede, at SEC ikke har præsenteret Coinbase med en omfattende begrundelse for anklagerne, som normalt ville være standardpraksis i Wells-processen. Dette betyder, at Coinbase stadig ikke har klarhed over, hvilke aktiver SEC betragter som værdipapirer i deres påstande.

### Uklarhed om anklager mod Coinbase

Den aktuelle retssag mellem SEC og Coinbase, hvor SEC hævder, at Coinbase ulovligt har solgt værdipapirer siden 2019 uden registrering, er stadig undervejs. SEC har forsøgt at afvise Coinbases appel i sagen, hvilket har ført til kritik fra nogle dele af branchen for at overskride sine beføjelser og mangel på klarhed i deres handlinger.

### Branchens reaktion og behov for klar regulering

Flere brancherepræsentanter har kritiseret SEC’s hårde håndhævelsesstrategi og mangel på transparens. De opfordrer til en mere klar og effektiv regulering for at fremme innovation og vækst i kryptosektoren, i stedet for at hæmme den med uklare og kontraproduktive retssager.

### Behovet for tydelige reguleringer og rammer

De retssager, der involverer Coinbase, Debt Box og andre virksomheder i kryptobranchen, illustrerer behovet for mere klare og tydelige regler og reguleringer. Uden klare retningslinjer kan virksomheder i branchen blive udsat for urimelige retssager og forhindres i at trives og innovere.

Denne artikel reflekterer de seneste begivenheder i sagen mellem Coinbase og SEC samt den bredere diskussion om behovet for tydeligere reguleringer i kryptobranchen.

Exit mobile version