Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

En overraskende perspektiv på fængselslivet: Su Zhu deler sine erfaringer fra sin tid bag tremmer

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Su Zhu deler en uventet perspektiv på fængselslivet

Su Zhu, medstifter af det nu sammenbrudte hedgefond Three Arrows Capital (3AC), delte for nylig sit overraskende syn på sin næsten tre måneders fængselsstraf i Singapore.

Zhu, der er fængslet for manglende samarbejde i forbindelse med undersøgelserne af 3AC’s likvidation, beskrev sin tid bag tremmer som “enj” og udtrykte en følelse af forbindelse med sine forfædre. Dette utraditionelle redegørelse har udløst blandede reaktioner i kryptofællesskabet.

En uventet perspektiv på fængselslivet

Su Zhu, medstifter af Three Arrows Capital, skabte for nylig overskrifter, da han delte sit uventede perspektiv på sin tid i et singaporeansk fængsel. I en post fra 22. januar reflekterede Zhu over sine erfaringer ved hjælp af redigerede klip fra en ikke-offentliggjort podcast, hvor han, medstifter af 3AC, Kyle Davies, den pseudonyme OX-sociale mediechef “Lukas” og en anden ukendt gæst var at se.

Trods de negative konnotationer, der ofte er forbundet med fængsling, erklærede Zhu: “Naturligvis ønsker ingen at komme i fængsel, men jeg tror generelt, det var en virkelig enj oplevelse.” Han forklarede, at nogle af aktiviteterne tilladt i fængslet lignede underholdning fra gamle tider og gav fangerne en unik følelse af forbindelse med deres forfædre.

Et “magisk følelse” og den bedste søvn i sit liv

Måske den mest overraskende åbenbaring fra Zhus overvejelser var hans beskrivelse af den “magiske følelse”, han oplevede under sin tid i fængsel. Han hævdede at have følt en dyb forbindelse med sine forfædre under sin indespærring, som om han levede på en måde, der stemte overens med deres livsstil. Denne følelse fremkalder dog en forundret rysten på hovedet hos mange.

Derudover delte Zhu en utraditionel syn på søvn i fængslet. Han forklarede, at der ikke er senge i singaporeanske fængsler, og at fangerne derfor sover på gulvet. Ifølge Zhu aflaster denne utraditionelle søvnarrangement hans rygsøjle, hvilket fører til den “bedste søvn” i hans liv.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Su Zhus unikke syn på sin fængselsoplevelse har udløst blandede reaktioner inden for kryptovaluta-fællesskabet. En kryptoentusiast, Laurence Day, skaberen af Wildcat-protokollen, udtrykte sarkasme over for Zhus erkendelser.

Day spøgte med, at Zhu så ud til at være så “uhelbredeligt online”, at kun fængsel kunne give samme følelse af forbindelse, som en afslappet gåtur på stranden kunne give en anden person.

Det er vigtigt at bemærke, at Zhus fængsling skyldes hans forsøg på at forlade Singapore, efter at en lokal domstol havde idømt ham fire måneders fængsel for at være ukooperativ i forbindelse med en undersøgelse af likvidationen af Three Arrows Capital.

Exit mobile version