RegulationRegulierung

Europæisk lovgivning om data markere en milepæl med kontroversiel “Not-Aus”-klausul for Smart Contracts

Artiklen er baseret på information om den Europæiske Unions vedtagelse af det nye “Data Act”, der indeholder en kontroversiel “Not-Aus” -klausul (Kill Switch) for Smart Contracts. Denne klausul har skabt debat i kryptoindustrien. Data Act har til formål at fremme innovation ved at fjerne hindringer for adgang til data og fastsætte regler for dataudgivelse fra tilkoblede produkter og relaterede tjenester.

Datengesetz für Krypto Smart Contracts

Data Act’en har til formål at fremme innovation ved at fjerne hindringer for adgang til data og fastsætte regler for dataudgivelse fra tilkoblede produkter eller relaterede tjenester. Loven skal lette udviklingen af nye tjenester, især inden for området kunstig intelligens, og give brugerne adgang til de data, de genererer.

Not-Aus-Klausel in der Community stark umstritten

Den kontroversielle “Not-Aus” -klausul i Data Act’en har skabt bekymring i kryptoindustrien, da den har potentiale til at gøre de fleste Smart Contracts ubrugelige. Desuden er der bekymring for, at automatiserede programmer som Smart Contracts vil pålægge investorer visse forpligtelser, der potentielt kan føre til ubegrænset ansvar.

Den endelige udformning af “Data Act” tydeliggør, at reglerne kun er gældende, når programmer automatisk implementerer dataudgivelsesaftaler. Loven har fået en klar overvægt i Europaparlamentet med 481 for og 31 imod, og skal nu formelt godkendes af EU-Rådet.

Artiklen kan ses som en advarsel om de potentielle konsekvenser af den nye lovgivning og de diskussioner den vil skabe i kryptoindustrien.

Top  Kryptowährungsbörse JPEX von Hongkonger Behörden wegen Betrugsvorwürfen verhaftet und ausgesetzt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button