RegulationRegulierung

Indien forbereder sig på budgettet for 2024-25, og kryptoindustrien håber på omfattende reformer.

Kryptoaktører håber på reformer i Indiens kommende unionsbudget

Ashish Singhal, Mitbegründer af CoinSwitch, har udtalt, at kryptoindustrien i Indien ser frem til omfattende reformer for at skabe et mere støttende regulatorisk og skattemæssigt miljø for digitale innovationer.

Den indenlandske kryptomarked ønsker gunstige regler

Singhal mener, at de nuværende skatteregler, der blev indført i februar 2022, bør ændres, da de utilsigtet har ført til konsekvenser, selv for regeringen og statskassen. Den indiske regering har endnu ikke indført en specifik ramme for regulering af kryptovalutaer, og den seneste store handling var indførelsen af en skat på 30 % på kryptotransaktioner.

Top anbefalinger i budgettet inkluderer en skattenedsættelse

Singhal presser på for en reduktion af kildeskatssatsen for overførsel af digitale aktiver fra 1 % til 0,01 % for at forbedre skatteoverholdelsen. Han mener også, at krypto, ligesom andre sektorer, bør have en tilbageførselsordning til at modregne tab og reducere risikoen for skatteunddragelse.

Kan krypto opfylde Indiens 5-billioners drøm?

Indien sigter imod at blive en 5-billioner-dollars økonomi, og kryptoindustrien spås at spille en stor rolle i landets BNP. Singhal foreslår en gennemgang af skattesatserne for at sikre lighed med andre teknologiorienterede sektorer og forbedre handelspraksis.

Hvis Indien beslutter at lette skattebyrden for kryptoaktører, kan det muligvis bidrage til at udvide BNP og den digitale økonomi yderligere.

Top  Tek-aktier oplever et bemærkelsesværdigt comeback: Hvad har ændret sig på et år?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button