Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptoindustrien i oprør: Blockchain Association og Crypto Freedom Alliance of Texas sagsøger SEC for udvidet Dealer Rule

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

Die Blockchain Association og Crypto Freedom Alliance of Texas har sagsøgt SEC på grund af deres udvidede Dealer Rule.

## Klage mod SEC
I klagen argumenteres der for, at SEC’s udvidede definition af “forhandler” kunne skade den amerikanske kryptoindustri. Klagerne hævder, at SEC ikke har samarbejdet tilstrækkeligt med interessentgrupper eller taget hensyn til reglens økonomiske konsekvenser.

### Juridisk kamp
I dag har Die Blockchain Association og Crypto Freedom Alliance of Texas affyret en juridisk salve mod SEC, der markerer en kontroversiel kamp om agenturets Dealer Rule, der har ført til betydelige uenigheder inden for kryptofællesskabet. Kontroversen drejer sig om SEC’s beslutning om at udvide definitionen af forhandler – et skridt, der ifølge mange kan svække den amerikanske kryptosektor.

### Udfordring af reglen
I det nordlige distrikt i Texas har Blockchain Association (BA) og Crypto Freedom Alliance of Texas (CFAT) udfordret SEC’s, hvad de anser for overdreven og uansvarlig regulering. Klagen hævder, at SEC’s revision af definitionen forhandler ifølge Securities Exchange Act fra 1934 går ud over myndighedens kompetence og ignorerer etablerede normer for regulering. De argumenterer for, at den udvidede definition ikke ledsages af en sammenhængende forklaring fra SEC om, hvordan den nye regel vil påvirke blockchain-teknologi.

### Mangel på dialog
BA og CFAT påpeger en afgørende mangel i SEC’s tilgang: En åbenbar mangel på substantielle svar på samfundets feedback og en undladelse af at veje de økonomiske konsekvenser af en sådan regulatorisk udvidelse.

### Samfund og konsekvenser
CEO for Blockchain Association, Kristin Smith, udtrykte sin skuffelse og bemærkede, at dette var det seneste eksempel på SEC’s flagrante forsøg på at regulere ulovligt uden for deres beføjelser og undgå at imødekomme de mange bekymringer, der kom frem under den korte høringsperiode. Klagen ses som en modforanstaltning mod en, hvad de anser for, grådig statslig myndighed, der ikke blot misfortolker deres lovgivningsmæssige opgave, men også aktivt underminerer en branche i spidsen for teknologisk innovation.

Der er lagt vægt på at ophæve Dealer Rule og beskytte kryptosektoren mod, hvad de kalder en overdreven regulering af SEC.

Exit mobile version