Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptowährungs-Showdown: Richter prüft SEC-Klage gegen Coinbase

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

I en retssal i Manhattan leverede advokater fra Securities and Exchange Commission (SEC) og Coinbase en intens juridisk konfrontation om, hvorvidt SEC’s søgsmål mod Coinbase skulle afvises. SEC beskyldte den kryptobørsen for at handle ulovligt og overtræde værdipapirlovgivningen.

Under den næsten fem timer lange retshøring udfordrede US District Judge Katherine Polk Failla begge parters argumenter og syntes at være villig til at sætte spørgsmålstegn ved SEC’s påstand om, at eksisterende værdipapirlove let kan anvendes på den nye kryptovalutabranche.

Richter Failla udtrykte bekymring for den brede fortolkning af SEC’s argumentation og advarede, at det kunne åbne døren for andre uretmæssige søgsmål. Hun var heller ikke tilfreds med, at SEC’s advokat undervurderede Senator Cynthia Lummis’ støtte til Coinbase.

Richter Failla syntes enig i Lummis’ ønske om at skabe en særlig regulering for kryptovalutaer og argumenterede for, at SEC’s Howey-test måske ikke er anvendelig på kryptoindustrien.

I retssagen anklager SEC Coinbase for at begå ulovlige værdipapirbrud gennem virksomhedens fire tjenester. Retshøringen fokuserede på disse tjenester og gav Richter Failla mulighed for at overveje afvisning af hele søgsmålet.

Richter Failla har endnu ikke truffet afgørelse om afvisning af søgsmålet, men syntes at være overbevist om, at anklagerne vedrørende fremme af kryptoindsatser og Coinbase Wallet bør afvises.

Mens vi venter på Richter Faillas afgørelse, har hun rost DeFi Education Fund’s indsendte erklæring om tekniske detaljer vedrørende Coinbase Wallet og staking-programmerne, og har antydet, at dette forklaringen giver mere mening end SEC’s beskrivelse i anklageskriftet.

Exit mobile version