RegulationRegulierungRipple

Ripple CEO advarer USA: Manglende reguleringsretning kan koste markedsandelene

Ripple CEO advarer om regulatoriske udfordringer på DC Fintech Week-konferencen

I en nylig tale på DC Fintech Week-konferencen kom Ripple CEO Brad Garlinghouse med advarsler om de regulatoriske udfordringer, som selskabet står overfor. Garlinghouse advarede om, at USA risikerer at miste markedsmuligheder på grund af den fjendtlige holdning til kryptokurrency og manglen på klare reguleringsretningslinjer.

Varsel om USA’s tab af markedsandele

Garlinghouse påpegede, at på trods af retslige sejre mod SEC fortsætter nogle amerikanske banker med at være tilbageholdende med at engagere sig meningsfuldt med kryptokurrency. Dette skyldes opfattelsen af, at USA’s regering og Kontoret for Valutakontrol (OCC) er fjendtsligt stemte over for kryptoindustrien.

Udfordringer med regulatorisk usikkerhed

Selvom retssagen i juli blev betragtet som en sejr, mener Garlinghouse, at SEC’s samlede tilgang og Gary Genslers karakterisering af kryptokurrency som “Wild West” vil hæmme branchens vækst i USA.

Ripple udvider globalt

For at imødekomme denne udfordring annoncerede Garlinghouse, at Ripple vil udvide sine aktiviteter i andre lande. Faktisk ansættes 80 % af Ripples nye medarbejdere uden for USA. Dette afspejler behovet for at operere i et mere fordelagtigt reguleringsmiljø.

Fremtiden for Ripple og XRP

Garlinghouse understregede også behovet for at skabe et gæstfrit miljø for innovation og vækst. Han påpegede, at den nuværende fjendtlige holdning i USA forhindrer Ripples evne til at handle effektivt i landet. Han er også parat til at eskalere retssagen med SEC til Højesteret.

Ripples CEO’s bemærkninger på DC Fintech Week-konferencen kaster lys over de aktuelle regulatoriske udfordringer, som Ripple og kryptokurrencybranchen står overfor i USA. Mens virksomheden udvider sin forretning globalt, håber man, at USA vil vedtage mere venlige og støttende regler for at fremme innovation og opretholde deres konkurrencefordel inden for kryptocurrency-landskabet. Det er stadig at se, hvordan den regulatoriske landskab vil udvikle sig, og hvordan Ripple vil reagere, mens man fortsat stræber efter at løse regulatoriske usikkerheder omkring XRP.

Top  XRP: Kryptowährung auf Achterbahnfahrt - lohnt sich der Kauf zum aktuellen Kurs?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button