RegulationRegulierungRipple

Ripple-CEO Brad Garlinghouse will den Rechtsstreit mit der SEC vor den Obersten Gerichtshof bringen – Ripple hat bereits über 150 Millionen US-Dollar für die Verteidigung ausgegeben

Ripple-CEO Brad Garlinghouse erklærer sig villig til at tage retssagen mod SEC til den Højesteret

Brad Garlinghouse, CEO for Ripple, har signaleret virksomhedens vilje til at eskalere retssagen mod U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) vedrørende statussen for XRP-kryptovalutaen til den Højesteret. Denne beslutning kommer, da Ripple allerede har brugt mere end 150 millioner dollar på sin juridiske forsvar mod SEC’s anklager.

SEC indgav søgsmålet mod Ripple i 2020 og hævdede, at virksomheden havde overtrådt deres regler ved at sælge XRP uden at registrere det som et værdipapir. Denne retssag har tiltrukket opmærksomhed fra kryptovalutafællesskabet på grund af dens potentielle indvirkning på SEC’s jurisdiktion over kryptomarkedet.

Ripple CEO fremhæver sejre midt i den igangværende retssag

I et nyligt interview på DC Fintech Week-arrangementet, gav Brad Garlinghouse udtryk for hans forventning om at se Højesterettens perspektiv i denne sag. Han understregede Ripples engagement i sagen, men udelukkede ikke muligheden for, at sagen kunne blive løst i fremtiden.

For nylig har SEC anmodet retten om at afvise visse dele af deres retssag mod Ripple-medstifterne Christian Larsen og Brad Garlinghouse. SEC kan dog stadig appellere dommerens afgørelse fra juli, hvor det blev fastslået, at salget af XRP til små investorer ikke udgjorde investeringskontrakter.

XRP-prisudsigter

Mens retssagen mellem Ripple og SEC udfolder sig, bliver XRP-prisen nøje overvåget af investorer. På nuværende tidspunkt handles XRP til $0,6609. De seneste udviklinger i sagen, herunder Ripple-CEO Brad Garlinghouses optimisme med hensyn til en mulig appel til Højesteret, har skabt interesse og usikkerhed i kryptofællesskabet.

Kursudviklingen for XRP på ugeoversigten antyder bullish signaler, da kryptovalutaen holder sig over de eksponentielt glidende gennemsnit (EMAs) for 50- og 200-dages linjer. Hvis XRP formår at stige tilbage til $0,68, kunne den teste modstandsmærket på $0,7047.

Top  Bitcoin, Dogecoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Vormiddagens værdiændringer og tendenser

Et fald under $0,65 kan dog sætte XRP under pres og muligvis føre til en test af supporten på $0,6354. Den 14-dages Relative Strength Index (RSI) antyder, at XRP kan vende tilbage til $0,68 før den når overkøbte niveauer.

Udgangen af SEC’s sag mod Ripple og mulige appeller kan have en betydelig indvirkning på XRP’s kursudvikling. Investorer vil fortsat nøje overvåge de juridiske udviklinger sammen med markedsfaktorer for at få indsigt i XRP’s fremtidige udvikling.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button