Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple kæmper mod SEC’s høje bøder i retssag

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Ripple udfordrer høje bøder fra SEC i retssag

I en detaljeret indsigelse, offentliggjort af Ripples advokat James Filan, påpeger virksomheden, at de bøder, som SEC har foreslået, er overdrevent straffende. Ripple argumenterer for, at de foreslåede bøder er uforholdsmæssige og foreslår i stedet 10 millioner dollars.

I søgsmålet fremhæves det, at de 2 milliarder dollars i bøder, som kommissionen har krævet, ikke stemmer overens med de faktiske omstændigheder i sagen.

Ifølge dokumentet var der ingen anklager eller konstateringer af hensynsløs opførsel eller bedragerisk aktivitet, som normalt ville retfærdiggøre sådanne høje bøder.

Ripple forklarede, at selvom de har solgt XRP, blev disse transaktioner udført gennemsigtigt og med kyndige institutionelle investorer, der var fuldt informeret om transaktionens detaljer.

Virksomheden pegede på betydelige sejre, de har opnået i vigtige retlige spørgsmål i løbet af retssagen, og bemærkede, at SEC’s krav ikke stemmer overens med rettens afgørelser. Indsendelsen antyder, at disse sejre kunne underminere SEC’s position.

Ripple foreslår en langt lavere bøde på 10 millioner dollars, som de mener bedre afspejler arten af de påståede overtrædelser og virksomhedens faktiske adfærd. Beløbet anses for tilstrækkeligt til at tage hensyn til de juridiske interesser uden at være urimeligt højt.

Svarbrev og endelig afgørelse er stadig udestående

Filan delte en tidsplan for afhjælpende foranstaltninger i marts og angav, at SEC’s svarbrev skal indsendes senest den 6. maj 2024.

I de kommende trin vil retten undersøge Ripples indsigelse og SEC’s forslag, og den endelige beslutning om bøderne vil blive truffet af dommer Analisa Torres.

“Vi er sikre på, at dommeren vil håndtere denne sidste fase af afhjælpende foranstaltninger på en retfærdig måde,” sagde Alderoty.

Prisen på XRP er steget og handles ifølge CoinMarketCap i øjeblikket til 0,5464 $, en stigning på 1,6 % i forhold til toppen på 0,5687 $ efter indgivelsen blev annonceret.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version