Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple står over for afgørende retssag med amerikansk børstilsynsmyndighed

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Ripple i retssag mod SEC: En kritisk kamp i kryptobranchen

Det førende kryptoselskab Ripple befinder sig i øjeblikket midt i en intens retssag, der har tiltrukket betydelig opmærksomhed inden for kryptobranchen. Med den bemærkelsesværdige stigning i markedet for digitale aktiver, er udfaldet af retssagen mellem Ripple og den amerikanske værdipapirtilsynsmyndighed SEC af afgørende betydning.

John Deaton giver indsigt i retssagen

En af branchens velkendte advokater inden for kryptokurrency, John Deaton, har givet værdifulde indsigter i den igangværende retssag. Deaton antydede, at en aftale på omkring 20 millioner dollars eller mindre ville udgøre en betydelig juridisk sejr for Ripple.

John Deaton’s synspunkt

Deaton modstrider på det kraftigste opfattelsen om, at SEC-søgsmålets udfald ville være balanceret. Han betragter sig selv som en stærk fortaler for Ripple og vurderer, at fordelingen er på 90/10 til Ripples fordel. Deatons udtalelse blev fremkaldt af en udtalelse fra Stuart Alderotti, Chief Legal Officer hos Ripple, der fremhævede endnu et juridisk tilbageslag for SEC. Alderottis udtalelse blev offentliggjort på Twitter.

Ripple ser ud til at have overvældende fordel

Denne holdning stemmer overens med den herskende stemning i kryptokurrency-fællesskabet, som generelt ser den foreslåede aftale på 20 millioner dollars som et gunstigt resultat for Ripple. Vurderingen tager højde for de potentielle konsekvenser af sagen mod XRP samt den bredere reguleringsmæssige landskab for digitale valutaer.

SEC’s fejl fremhævet af Stuart Alderotti

Alderottis udtalelse understøtter denne fortælling yderligere ved at fremhæve SEC’s nylige række fejltrin. I sagen “SEC mod Govil” afgjorde den amerikanske domstol for Appeals i det andet distrikt, at SEC ikke kan kræve betydelig erstatning uden at påvise reel økonomisk skade for investorerne. I praksis betyder dette, at ingen skade er ensbetydende med ingen straf.

Richterin Analiza Torres beslutter om briefingplan

Richterin Analiza Torres har for nylig udstedt en beslutning om det fælles anmodning fra SEC og Ripple om at fastsætte briefingplaner vedrørende institutionelle salg af XRP. Dette er en central del af søgsmålet, hvor det er blevet fastslået, at Ripple overtræder værdipapirlovene. De deltagende parter skal indsende en fælles tidsplan for briefing senest den 9. november.

Den igangværende retssag mellem Ripple og SEC ser ud til at have store implikationer for både Ripple og hele kryptobranchen. Ripples sejr i form af en aftale på 20 millioner dollars eller mindre ville markere et betydeligt vendepunkt for selskabet og sende signaler om udviklingen af den reguleringsmæssige ramme for digitale valutaer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version