Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple-Verfechter John Deaton fordert Elizabeth Warren um den Senatssitz in Massachusetts heraus: Entscheidendes Duell um Krypto-Regulierung.

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

John Deaton, en fremtrædende talsmand for Ripple, har besluttet at stille op mod Elizabeth Warren om senatspladsen i Massachusetts. Dette opgør er afgørende, da Warren anses for at være en ledende kritiker af kryptovalutaer. Resultatet af denne konkurrence vil sandsynligvis påvirke den kommende regerings regulering af kryptovalutaer.

## Ripple-Befürworter Deaton erhölt keine Unterstützung von Stand with Crypto

John Deatons kandidatur er en reaktion på Elizabeth Warrens klare afvisning af kryptovalutaer. På trods af hans forsvar for krypto-virksomheder som Ripple og hans advocacy-arbejde, har han ikke fået støtte fra Stand with Crypto, en advocacy-gruppe, der har støttet over 20 andre kandidater.

Selv den tværpolitiske gruppe FairShake undlod at støtte Deaton, selvom de har doneret 10 millioner USD til demokraten Adam Schiff. Deatons udelukkelse fra disse støtter overraskede mange, især set i lyset af hans prominente juridiske rolle i kryptoindustrien, herunder hans Amicus-brev for 4.701 Coinbase-kunder i en sag mod SEC.

Hans modstander, senator Elizabeth Warren, har været en højlydt kritiker af kryptorummet og hævder, at det støtter ulovlige aktiviteter og truer national sikkerhed.

> „Det er bare bizart, at den ‘førende krypto-advocacy-gruppe’ ikke støtter en kandidat, der er meget pro-krypto (med en A-rating på deres hjemmeside), og som udfordrer en, der er meget anti-krypto (med en F-rating på deres hjemmeside)“, skrev Eleanor Terrett fra Fox Business.

## Deatons støtte og forventet debat

John Deaton sikrede sig republikansk nominering til senatsvalget i Massachusetts i begyndelsen af september. Hans kampagne har fået betydelig støtte fra prominente figurer i kryptoindustrien, herunder Ripple-executives Chris Larsen og Brad Garlinghouse samt Gemini-grundlæggerne Cameron og Tyler Winklevoss. Hans kampagne modtog også over en million USD i støtte fra Commonwealth Unity Fund, et politisk aktionsudvalg med fokus på krypto.

Den længe ventede debat mellem Deaton og Warren er planlagt til den 15. oktober, hvor vigtige emner vil blive drøftet. Det er dog usikkert, om kryptovalutaer vil være en del af samtalen, på trods af Deatons dybe forbindelser til branchen.

Betræffende valget viser væddemålsplatforme som Polymarket, at Warren er stærkt favoriseret med en 98 procent chance for at vinde en tredje embedsperiode. Imidlertid er Deatons chancer kun på to procent, hvilket afspejler de udfordringer, han står over for i denne stærkt demokratiske stat.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version