Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC reicht Antrag ein, um Ripple zur Vorlage von Dokumenten zu zwingen

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

I den seneste udvikling i den juridiske kamp mellem den amerikanske børsmyndighed (SEC) og blockchain-virksomheden Ripple har SEC indgivet et svarskrift til støtte for deres anmodning om at tvinge Ripple til at fremlægge vigtige dokumenter.

Det primære fokus for SEC er at få fremlagt de reviderede årsregnskaber fra Ripple for 2022 og 2023 samt at få adgang til kontrakter, der er indgået efter retssagen og regulerer salget til institutionelle kunder. Dette skridt tyder på en stærk interesse i at forstå de finansielle detaljer i Ripples forretningsaktiviteter i den nævnte periode.

Derudover har kommissionen fokuseret på en bestemt interrogtorium, hvor den kræver oplysninger fra Ripple om indtægterne fra institutionelle salg af XRP siden indgivelsen af klagen af SEC i december 2020. Denne anmodning skal give klarhed over de finansielle konsekvenser og indtægterne, der er opnået gennem Ripples institutionelle salg efter retssagens start.

Den seneste indgivelse følger på Ripples anmodning til dommer Sarah Netburn om at afvise SEC’s anmodning om tvangsmæssige foranstaltninger. Ripple hævdede, at SEC’s anmodning ikke blev indgivet rettidigt, og at tilsynsmyndigheden ikke har en vægtig grund til nu at kræve specifik offentliggørelse efter retssagen, især da de ikke forfulgte dette under opdagelsesfasen af retssagen. Krypto-betalingsvirksomheden argumenterede også for, at SEC’s efterforskning efter retssagen ikke er relateret til dommer Analisa Torres’ beslutning om appelprocessen.

I et brev fra den 23. januar svarede SEC på Ripples indsigelse og begrundede, hvorfor anmodningen om tvangsmæssige foranstaltninger bør imødekommes.

SEC afviste Ripples forældelsesargument og kaldte det “skødesløst”. Kommissionen imødegik Ripples påstand om, at fakta, der er opstået efter klagen, er irrelevante for appelprocesser og hævdede, at domstole generelt tager hensyn til sådanne kendsgerninger, når de formulerer foranstaltninger for overtrædelser af værdipapirlovgivningen.

Derudover argumenterede SEC for, at ved at tilbageholde kontrakter, der blev indgået efter retssagen, ville Ripple forhindre kommissionen i at fremlægge afgørende beviser i retssagen om afhjælpende foranstaltninger. SEC understregede, hvor vigtig adgangen til disse oplysninger er for en omfattende og retfærdig retssag.

I øjeblikket er retssagen mellem SEC og Ripple i bevisførelsesfasen, som forventes at blive afsluttet den 12. februar 2024. Efter opdagelsesfasen vil begge parter indgive skriftlige indlæg vedrørende afhjælpende foranstaltninger fra den 13. marts til den 29. april 2024.

I denne fase vil SEC og Ripple fremlægge argumenter vedrørende potentielle bøder for overtrædelse af værdipapirlovgivningen i forbindelse med Ripples institutionelle salg af XRP.

På baggrund af værdien af de pågældende institutionelle salg på i alt 770 millioner dollars kan Ripple risikere en bøde op til dette beløb. Juridiske eksperter, herunder advokat John Deaton, har spekuleret i, at Ripple til sidst kan ende med at betale en bøde på mindre end 200 millioner dollars.

I lyset af SEC’s seneste anmodning efter retssagen har kryptoeksperten Zach Rector imidlertid foreslået, at Ripple risikerer at skulle betale op til 3 milliarder dollars i erstatningsbetalinger, hvis dommer Torres klassificerer de institutionelle XRP-salg efter retssagens start som værdipapirer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version