RegulationRegulierung

SEC wehrt sich energisch gegen Binance Klageabweisung: Krypto-Börse untergräbt Wertpapiergesetze

Die amerikanske børsmyndigheder (SEC) holder fast i deres klage mod kryptobørsen Binance og dens grundlægger, Changpeng “CZ” Zhao. I deres seneste udtalelse hævder SEC, at virksomheden ikke har nogen juridisk grund til at afvise klagen.

SECs klage, indgivet i juni, beskylder Binance og Zhao for at have tilbudt investorer ikke-registrerede værdipapirer. Denne klage føjer sig til lignende sager, der er blevet rejst mod Coinbase.

SEC hævder, at Binance underminerer værdipapirlovgivningen

Binance og Zhao har forsøgt at afvise klagen ved at hævde, at der ikke er bevis for overtrædelser af værdipapirlovgivningen. SECs seneste indsendelse argumenterer imidlertid for, at Binances argumenter truer de langvarige retsmæssige grundlag for amerikansk værdipapirlovgivning. De hævder, at børsens “stive koncept” ikke har nogen grundlag i lovgivningen eller praksis.

Børsens Chief Compliance Officer har indrømmet, at Binance fungerer “som en uforholdsmæssig ureguleret børs i USA.” SEC hævder, at Zhao har forsøgt at skjule, at han opererer i USA, samtidig med at han nyder godt af markedet der.

SECs klage fokuserer på beskyldningen om, at Binance overtrådte værdipapirlovgivningen ved at sælge BNB-tokenet i Initial Coin Offering og BUSD som en investeringsaftale.

SEC lader ikke sagen falde og øger presset

I deres juridiske skrivelse imod Binances afvisningsbegæringer fremlægger SEC en stærk argumentation imod kryptobørsen. De hævder, at børsen fungerer som en ikke-licenseret amerikansk værdipapirbørs og undgår regulering.

SEC beskriver Binances angivelige kontrol over de amerikanske enheder BAM Trading og BAM Management, der bruges til at drive den amerikanske platform. De hævder, at Zhao iscenesatte en inaktiv forretningsaktivitet i USA, mens han hemmeligt drog fordel af de amerikanske markeder.

Top  Taiwanisches Parlament besteht erste Lesung des Krypto-Regulierungsvorschlags

SEC insisterer på, at afvisningsbegæringerne afvises, og at børsen skal stå til ansvar i henhold til de eksisterende værdipapirlove. Denne retssag markerer et kritisk vendepunkt i reguleringen af kryptobørser og deres overholdelse af amerikansk værdipapirlovgivning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button