Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bank of England og finansregulatoren foreslår at regulere stablecoins i ny diskussionspapir

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Forventede regler for regulering af stablecoins i Storbritannien

Den britiske centralbank og finansregulatoren har begge fremlagt forslag til at regulere stablecoins i diskussionsdokumenter, der blev offentliggjort mandag.

Bank of England (BoE) afslørede, at de regulatoriske tiltag fokuserer på stablecoins, der er dollardominerede. Dette skyldes deres potentiale for daglige betalinger.

“Det er vigtigt for politikere at fastlægge de regulatoriske krav, så innovative virksomheder kan planlægge fremad og så innovation kan vedtages sikkert,” sagde banken.

Diskussionsdokumentet vil potentielt modtage feedback fra branchen om de indledende forslag. Banken vil derefter konsultere om sin endelige foreslåede ordning, som kan vedtages over tid, når industrien udvikler sig.

Centralbanken vil også regulere andre enheder, der leverer tjenester til disse betalingssystemer, såsom stablecoin-udstedere. Hvis disse nye betalingssystemer ikke reguleres, kan de udgøre risici for finansiel stabilitet i Storbritannien, tilføjede banken.

Imidlertid kan stablecoins “forbedre digitale detailbetalinger i Storbritannien,” siger Sarah Breeden, viceguvernør for finansiel stabilitet i BoE.

“Vores forslag sigter mod at støtte sikker innovation, så virksomheder kan forstå de risici, de skal håndtere, og sikre, at offentligheden kan have tillid til alle former for digital valuta og betalinger,” udtalte hun.

Konsultationsdokumentet er åbent for feedback fra offentligheden og branchen frem til 6. februar 2024.

Det britiske Financial Conduct Authority’s (FCA) diskussionsdokument udforsker den foreslåede regulering af udstedelse og forvaltning af stablecoins.

FCA ser stablecoins som et middel til hurtigere og billigere betalinger. “Det er derfor, vi ønsker at give virksomheder mulighed for at bruge denne innovation sikkert og pålideligt,” sagde Sheldon Mills, direktør for FCA.

“At få synspunkter fra andre er afgørende for at skabe proportionale regler, der gavner forbrugere og virksomheder og samtidig opfylder vores mål,” tilføjede han.

Yderligere har den britiske Prudential Regulatory Authority (PRA) også offentliggjort et “Dear CEO” brev om innovative anvendelser af indskud, e-penge og stablecoins. Brevet udforsker, hvordan det forventer, at indskydningsinstitutter skal håndtere de risici, der opstår ved udstedelse af flere former for digital valuta.

Artiklen er baseret på oplysninger offentliggjort af forskellige regulerende organer i Storbritannien og kunne resultere i vigtige ændringer i reguleringen af stablecoins i landet. Det er derfor vigtigt for interessenter i kryptomarkedet at følge udviklingen og bidrage med feedback i den igangværende konsultationsproces.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version