Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano i stagnering: Over halvdelen af Cardano-adresserne lider tab, mens netværket viser tegn på stagnation.

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Cardano Adresser Holder Stadig ADA Token Med Tab

ADA-kursen har oplevet et fald på omkring 9 % i forhold til det seneste højdepunkt og resulteret i, at mere end halvdelen af Cardano-adresserne nu har ADA-tokens i tab. Ifølge IntoTheBlock er kun omkring 54 % af Cardano-adresserne i plus, mens omkring 42 % er i minus. Derudover ville ca. 4,3 % hverken have gevinst eller tab ved det nuværende kursniveau.

Cardano Network: Wal-adresser og Aktivitet

Det er bemærkelsesværdigt, at der kun findes tre wal-adresser i Cardano-netværket, der til sammen holder omkring 8,5 % af ADA-forrådet. Til gengæld er der en stor mængde storskalainvestoradresser, der tilsammen holder omkring 25,4 % af ADA-tokenet. Resten af ADA-tokenene, ca. 66 %, tilhører småinvestoradresserne.

Desuden viser dataen, at væksten af ADA-adresser med saldo har stagneret, hvor der i de seneste 30 dage i gennemsnit blev registreret omkring 4,44 millioner adresser med ADA-saldo. Derudover har aktiviteten i Cardano-netværket oplevet en nedgang i antallet af nye og aktive adresser.

Telegram-stemning og Fremtidsperspektiver

Til trods for stagnationen og nedgangen i netværksaktiviteten er stemningen på Telegram overvejende positiv med 448 positive og 86 negative beskeder i løbet af de sidste syv dage. Dog er antallet af medlemmer i Cardano Telegram-gruppen faldet betydeligt siden midten af ​​dette år.

Alt i alt viser dataen en forholdsvis negativ udvikling for Cardano-netværket og dets aktionærer, men den positive stemning på Telegram kan indikere, at der stadig er håb om en bedring i fremtiden.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version