Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cleanify bringt revolutionäre Updates für seine Nutzer mit VeChain-Plattform Integration.

Elon Musks Cousin unter den ersten Solana-Investoren: Experte verrät

Cleanify: Det største opdatering på VeChain-platformen

Cleanify, et innovativt projekt baseret på VeChain-platformen, har netop annonceret sit største opdatering siden lanceringen af testnetværket. Opdateringerne lover spændende forbedringer for nettet og dets brugere.

### En bredere brugerbase
En væsentlig nyhed er, at enhver nu nemt kan bruge Cleanify ved blot at logge ind med deres e-mail eller X-konto. Dette vil effektivt udvide brugerbasen og gøre det lettere for flere at deltage i bæredygtighedsinitiativer.

### Nye funktioner og forbedringer
Cleanify har fremhævet fem nøgleopdateringer i deres seneste X-Post:

#### Social Login og AA
Brugere kan nu oprette en konto, deltage i bæredygtighedsaktioner og blive belønnet ved blot at bruge deres e-mail eller X-konto. Den nye Privy-funktion gør det nemt at engagere brugere i Web3 uden kompleksiteten.

#### PWA-understøttelse
Efter opdateringen kan brugere installere Cleanify på deres enheder, så det bliver lettere at deltage i aktiviteter og modtage belønninger.

#### Gasfrie transaktioner
Det er nu muligt at bruge Cleanify uden nogen gasgebyrer. Sammen med de andre opdateringer vil brugen af Cleanify være lige så nemt som at bruge Web2-applikationer.

#### UI/UX-overhaling
Teamet har givet platformen et visuelt løft og forbedret brugeroplevelsen for at gøre applikationen så tiltalende og mobilvenlig som muligt.

### Positive reaktioner
Den seneste annoncering er blevet fejret af det større VeChain-samfund, især af VeChain-teamet, der roste opdateringen som fantastisk. Cleanify beskrives på VeBetterDAO-webstedet som en innovativ dApp drevet af VeChainThor, der revolutionerer kampen mod forurening.

### VeChain-økosystemets rolle
Cleanifys udviklinger spiller en afgørende rolle for adoptionen af VET-tokenet. Selvom VET har oplevet en nedgang i værdien tidligere på ugen, er prisen nu steget med 6 % og handler til $0,022. Opdateringer som Cleanifys opdatering vil fortsat påvirke både VeChain-netværket og VET-tokenets prisudvikling positivt.

Alt i alt ser fremtiden for Cleanify og VeChain-økosystemet lys ud, da de fortsætter med at implementere innovative løsninger for en renere fremtid.

Exit mobile version