Altcoins

Cleanify bringt revolutionäre Updates für seine Nutzer mit VeChain-Plattform Integration.

Cleanify: Det største opdatering på VeChain-platformen

Cleanify, et innovativt projekt baseret på VeChain-platformen, har netop annonceret sit største opdatering siden lanceringen af testnetværket. Opdateringerne lover spændende forbedringer for nettet og dets brugere.

En bredere brugerbase

En væsentlig nyhed er, at enhver nu nemt kan bruge Cleanify ved blot at logge ind med deres e-mail eller X-konto. Dette vil effektivt udvide brugerbasen og gøre det lettere for flere at deltage i bæredygtighedsinitiativer.

Nye funktioner og forbedringer

Cleanify har fremhævet fem nøgleopdateringer i deres seneste X-Post:

Social Login og AA

Brugere kan nu oprette en konto, deltage i bæredygtighedsaktioner og blive belønnet ved blot at bruge deres e-mail eller X-konto. Den nye Privy-funktion gør det nemt at engagere brugere i Web3 uden kompleksiteten.

PWA-understøttelse

Efter opdateringen kan brugere installere Cleanify på deres enheder, så det bliver lettere at deltage i aktiviteter og modtage belønninger.

Gasfrie transaktioner

Det er nu muligt at bruge Cleanify uden nogen gasgebyrer. Sammen med de andre opdateringer vil brugen af Cleanify være lige så nemt som at bruge Web2-applikationer.

UI/UX-overhaling

Teamet har givet platformen et visuelt løft og forbedret brugeroplevelsen for at gøre applikationen så tiltalende og mobilvenlig som muligt.

Positive reaktioner

Den seneste annoncering er blevet fejret af det større VeChain-samfund, især af VeChain-teamet, der roste opdateringen som fantastisk. Cleanify beskrives på VeBetterDAO-webstedet som en innovativ dApp drevet af VeChainThor, der revolutionerer kampen mod forurening.

VeChain-økosystemets rolle

Cleanifys udviklinger spiller en afgørende rolle for adoptionen af VET-tokenet. Selvom VET har oplevet en nedgang i værdien tidligere på ugen, er prisen nu steget med 6 % og handler til $0,022. Opdateringer som Cleanifys opdatering vil fortsat påvirke både VeChain-netværket og VET-tokenets prisudvikling positivt.

Top  Mægtig Ethereum Virtual Machine Bot tjener $1,8 million på sekunder fra Meme Coin-handel

Alt i alt ser fremtiden for Cleanify og VeChain-økosystemet lys ud, da de fortsætter med at implementere innovative løsninger for en renere fremtid.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button