15 must-have bitcoin- og kryptohandelstips (opdateret 2023)

Sikkerhedsregler er skrevet med blod. Denne udtalelse er kendt af enhver soldat, der tjener sit land. Selvom vi ikke taler om risiko for menneskeliv, er det bestemt ikke sjovt at miste dine dyre bitcoins på grund af handelsfejl.

Så hvordan kan du undgå sådanne fejl og forblive i det grønne? For det første er det vigtigt at bemærke, at handel kræver din opmærksomhed og 100% koncentration. For det andet er handel ikke for alle. Følgende tips er nemme at absorbere, fordi de var “skrevet i blod” (mit blod). Det er dog svært at anvende dem i realtid og faktisk. Folk er jo ikke rationelle.

 • Har en grund til hver handel
 • Tydelige stop, klare mål: Hav en plan
 • FOMO: Vær opmærksom
 • Risikostyring – ikke kun for krypto
 • Kryptovalutaer handles mod Bitcoin
 • Must-have tips til handel med altcoins
 • ICO’er, IEO’er og tokensalg
 • Kom godt i gang i dag, lige nu
 • Ignorer finansielle nyheder og andre handlende
 • At have et langsigtet slutmål
 • Identificer krypto-svindel på få sekunder
 • Hvad du skal vide om din langsigtede portefølje
 • Gevinsten er midlertidig, indtil du rammer fiat
 • Opret en gruppe med dine handelsvenner

Har en grund til hver handel

Indtast kun en handelsposition, hvis du ved, hvorfor du går ind i den, og har en klar strategi i tankerne.
Ikke alle forhandlere er rentable. Dette er et nulsumsspil (for alle, der vinder, taber nogen på den anden side). Store hvaler driver altcoin-markedet – ja, de samme, der er ansvarlige for at sætte enorme blokke af hundredvis af bitcoins i ordrebogen.

Hvalerne venter bare tålmodigt på, at uskyldige små fisk som os laver handelsfejl. Selvom du ønsker at handle dagligt, er det nogle gange bedre at gøre ingenting end at hoppe i det brusende vand og udsætte dig selv for betydelige tab. Der er dage, hvor den eneste måde at beholde dit overskud på er at lade være med at handle overhovedet.

Faktisk er en af ​​de sværeste og vigtigste ting at genkende som trader, når man IKKE skal handle.

Tydelige stop, klare mål: Hav en plan

For hver position er vi nødt til at sætte et præcist målniveau for at tage profit og, måske endnu vigtigere, et stop-loss-niveau for at reducere tab. Hvis du indstiller det, skal du indstille det maksimale tab, som vi har råd til, før stillingen lukkes.

Flere faktorer skal overvejes for korrekt at vælge et stop-loss niveau. De fleste handlende fejler, når de bliver forelsket i deres position eller selve mønten.

“Det vil vende, og jeg vil forlade denne handel med et minimalt tab, jeg er sikker på.” – det siger mange handlende til sig selv. De lader deres ego tage kontrol. Sammenlignet med det traditionelle aktiemarked, hvor 2-3% betragtes som ekstrem volatilitet, er kryptohandler meget mere risikable: Det er ikke ualmindeligt at finde 80% møntdumping i løbet af få timer, og ingen ønsker at være den, der bliver tilbage. beholder det.

FOMO: Vær opmærksom

Mød FOMO – frygten for at gå glip af noget. Faktisk er det ikke sjovt at stå i en situation, hvor en bestemt mønt bliver pumpet som en gal med store tocifrede gevinster i løbet af få minutter.

Dette fede grønne lys skriger til dig: “Du er den eneste, der ikke holder mig.” På dette tidspunkt vil du finde folk, der oversvømmer Reddit- og Telegram-handelsgrupperne og børsernes troldekasser og taler om den igangværende pumpe.

Hvad gør vi så? Meget enkelt: Fortsæt. Selvom det er muligt, at mange mennesker før os har fanget stigningen, og markedet kan fortsætte i én retning, skal du huske på, at hvalerne (som nævnt ovenfor) bare venter på, at små købere på vej op kan sælge de mønter, de har købt til lavere priser. priser. Prisen er blevet høj, og det er tydeligt, at de nuværende brugere er alle disse små fisk. Det er overflødigt at sige, at det næste trin normalt er det knaldrøde lys, der sælger gennem hele ordrebogen.

Risikostyring: Ikke kun for krypto

grise bliver fede; Grise slagtes. Denne erklæring fortæller historien om gevinster fra vores synspunkt. For at være en rentabel erhvervsdrivende, se aldrig efter kanten af ​​bevægelsen. De leder efter de små gevinster, der lægger op til en stor.

Håndter risikoen omhyggeligt på tværs af hele din portefølje. For eksempel bør du aldrig have mere end en lille n Invester en procentdel af din portefølje i et illikvidt (højrisiko) marked. Vi vil tildele større tolerance til disse stillinger; stop- og målniveauerne er valgt langt fra købsniveauet.

Kryptovalutaer handles mod Bitcoin

Det underliggende aktiv skaber volatile markedsforhold: De fleste altcoins handles typisk mod bitcoin, ikke fiat.

Bitcoin er et flygtigt aktiv sammenlignet med næsten enhver fiat-valuta, og dette faktum bør tages i betragtning, især når Bitcoins pris bevæger sig meget.

I tidligere år har det været almindeligt, at bitcoin og altcoins har vist en omvendt korrelation, dvs. H. da bitcoin steg, faldt altcoins-priserne mod bitcoin og omvendt. Siden 2018 har sammenhængen dog været uklar.

Uanset hvad, når Bitcoin er ustabilt, er handelsforholdene lidt tåget. I tågede perioder kan vi ikke se langt frem, så det er bedre at sætte stramme mål og stop-loss værdier – eller slet ikke handle.

Must-have tips til handel med altcoins

De fleste altcoins mister værdi over tid. De kan falde langsomt eller hurtigt, men det faktum, at listen over de 20 største altcoins efter markedsværdi har ændret sig så meget i de seneste år, fortæller os meget.

Tag det i betragtning, hvis du ligger inde med store mængder altcoins på mellemlang og længere sigt og vælg dem selvfølgelig med omtanke.

Hvis du overvejer at holde altcoins på længere sigt eller opbygge en langsigtet kryptoportefølje, skal du huske, at de projekter eller altcoins, der har højere daglig handelsvolumen og betydelig fællesskabsstøtte, sandsynligvis vil blive.

Du bør følge møntens diagram og identificere lave og stabile perioder. Disse vil sandsynligvis være perioder med konsolidering eller akkumulering for hvalerne, og når timingen er rigtig, vil pumpen starte sammen med positive projektmeddelelser, og hvalerne vil blive solgt med fortjeneste.

ICO’er, IEO’er, IDO’er og tokensalg

Et ord om offentlige ICO’er (eller IEO’er, som de nu blev kaldt i 2019) og IDO’er (som blev meget populære i 2021): disse er salg af kryptotokens. Mange nye projekter vælger et crowd sale, hvor de giver investorerne en tidlig mulighed for at købe en andel af projektets tokens til en rimelig pris.

Motivationen for investorer er, at tokenet vil blive noteret på det sekundære marked, det vil sige kryptobørserne, og give et pænt overskud for tidlige investorer. Der har været mange succesfulde token-salg i de seneste år: ROI’er på 10x var ikke ualmindeligt.

Et eksempel var Augurs ICO, som gav investorerne et fænomenalt 15x investeringsafkast. Okay, men hvad er fangsten? Ikke alle disse projekter belønner deres investorer. Mange salg viste sig at være fuldstændig svindel. Ikke alene blev de slet ikke handlet, men nogle projekter forsvandt med pengene, for aldrig at blive hørt fra igen.

Så hvordan ved du, om du skal investere i et specifikt token-salg? Vi har skrevet om dette for nylig, og en nøglefaktor er, hvor mange penge projektet forventes at rejse. Et projekt, der indbringer for lidt, vil næppe udvikle et fungerende produkt, mens et projekt, der indbringer en stor mængde, ikke vil have nok investorer tilbage til at købe tokens på det sekundære marked. Det vigtigste er risikostyring. Læg aldrig alle dine æg i én kurv og invester for meget af din portefølje i en IEO, ICO eller IDO. De anses for risikable.

Praktiske tips, som du kan implementere med det samme

 • Gebyrer, gebyrer, gebyrer: At foretage flere handler betyder at betale flere gebyrer. Det er altid tilrådeligt og billigere som market maker at placere en ny ordre i ordrebogen og ikke at købe fra ordrebogen (taker).
 • Intet pres: Begynd ikke at handle, medmindre du har de optimale betingelser for at træffe de rigtige beslutninger og altid ved, hvornår og hvordan du skal forlade handlen (hav en handelsplan). Pres skader altid dit handelsspil. Skynd dig aldrig! Vent på næste mulighed – du vil lykkes.
 • Sæt mål og afgiv salgsordrer: Indstil altid dine mål ved at afgive salgsordrer. Du ved ikke, hvornår en hval skal puste din mønt op for at rydde op i forsyningen i ordrebogen (og betale et nedsat gebyr på “producent”-siden, husker du?).
 • En vindende strategi er at placere lave købsordrer. Ovenstående diagram er fra Poloniex-børsen i december mber 2016: Et vanvittigt lynnedbrud skete, og Augurs pris faldt med 75%. Markedet kom sig fuldstændigt efter kort tid. Enhver med lave købsordrer kan nemt fordoble eller tredoble deres investering. Afgivelse af lave købsordrer kræver særlig omhu; Vågn ikke op, når du er langt fra markedet og opdager, at din købsordre er blevet udfyldt, og at prisen er endnu lavere nu.
 • Køb rygtet, sælg nyhederne. Når store nyhedsmedier udgiver nyheder, er det normalt det rigtige tidspunkt at sige farvel til den pågældende mønt.
 • Du lavede en rentabel handel, men som altid, i det øjeblik du sælger, går mønten op igen. Lær først Murphys lov at kende. For det andet, læs hvad der tidligere er skrevet her og gå aldrig ind i en position under pres eller jagt FOMO. Så længe der er overskud, har du det fint. Gå til din næste handel, og tab den ikke.
 • Læg dit ego til side. Målet her er ikke at få dine handler rigtigt, men at tjene penge. Spild ikke ressourcer (tid og penge) på at prøve at bevise, at du burde have haft den eller den stilling. Husk, at ingen erhvervsdrivende altid er rentabel. Ligningen er enkel – antallet af vindende handler skal være højere end antallet af tabende handler.
 • Bear markets er nogle gange de bedste tidspunkter at tjene penge på: Hvis du ikke har hørt om dem, kan du lære at shorte Bitcoin og andre kryptovalutaer

Ignorer finansielle nyheder og andre handlende

Spild ikke tid på at læse nyhederne. Langt størstedelen af ​​de offentliggjorte analyser og nyheder, du finder i den traditionelle presse, er forudindtaget eller promoveret af en bestemt virksomhed eller gruppe. Det er bedre at investere din tid i at lære de langsigtede tendenser ved at læse finansielle artikler, ikke hverdagsnyheder. Du finder ikke din næste investeringsmulighed ved at læse nyhederne. Det modsatte er tilfældet: Hvis det er i nyhederne, skal andre vide det, så det er nok uden værdi. Købe rygter, sælge nyheder, husker du?

Derudover er det bedst ikke at overkomplicere din analyse ved at lytte til andre handlendes succeshistorier. At konkurrere med andre kan kun føre til usunde FOMO-handler. Dine færdigheder vil kun blive bedre, hvis du fokuserer på dig selv i stedet for at købe mønter, fordi en af ​​dine venner foreslog det.

At have et langsigtet slutmål

Husk endelig, at du handler af en grund, mens du investerer penge, som du kan tabe helt. Eksempler på mål kan være at sige dit job op, købe et hus eller gå på pension.

Sæt derfor dine kort- og langsigtede mål og handle derefter, dvs. H. risiker ikke midler, som du har brug for på kort sigt. Dit overordnede mål bør være i overensstemmelse med alle dine handelspositioner såvel som din risikostyring.

Identificer kryptosvindel på få sekunder

Altcoins er meget fristende, men husk at cryptocurrency-verdenen har fået enorm opmærksomhed, hvilket har bragt mange svindlere på banen. Ideen om, at “du er ansvarlig for dine midler, ikke banken” er faktisk revolutionerende, men det kan også føre til, at uerfarne deltagere sender deres midler væk, overvejer “højt ROI” eller investerer i en ICO eller IEO, som vil “ændre sig” I modsætning til traditionel finansiering har kryptovaluta ingen forsikring. Når først du sender dine penge, er de ikke længere dine.

Lær, hvordan du spotter krypto-svindel. Dem er der desværre mange af. Mange iværksættere vil have dine penge; ikke alle vil have dem af de rigtige grunde. Spild ikke tid; Overvej hvorfor du ikke bør investere i stedet for at bidrage med din dyrebare kryptovaluta.

Hvad du skal vide om din langsigtede portefølje

Få kryptovalutaer vil overleve i det lange løb. Ser man på de 20 bedste mønter efter markedsværdi, er det let at se, at ud over topplaceringen, som naturligvis tilhører Bitcoin, så ændrer resten sig fra år til år. Da mange ikke vil overleve, skal du tænke grundigt over, hvilke altcoins, der skal inkluderes i din langsigtede kryptoportefølje, og hvilken procentdel af din portefølje hver af disse altcoins vil udgøre. Du kan nikke markedet

Back to top button