Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump Spotter tilnarmer Joe Biden Memecoin til 240 mio. dollars i markedsværdi

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Donald Trump har for nylig kommenteret på den populære “Jeo Boden (BODEN)” memecoin, der parodierer den nuværende præsident Joe Biden. Under en særlig Trump NFT-begivenhed på hans Mar-a-Lago feriested i Florida, gjorde den tidligere præsident grin med memecoinen, der nåede en markedsværdi på $240 millioner.

Solana-baserede memecoins, der repræsenterer karikaturer af Biden og Trump, har oplevet massive stigninger. Tokens, der henviser til fejlstavede versioner af kandidaternes navne som “Jeo Boden” og “Doland Tremp”, har konkurreret i handel og nåede på et tidspunkt en markedsværdi på henholdsvis $473 millioner og $83 millioner.

Memecoins har vundet popularitet på Solana blockchain i nyere tid på grund af sin hastighed og lave transaktionsomkostninger. SOL-baserede memecoins har en samlet markedsværdi på $7.31 milliarder ifølge CoinGecko data.

Efter Trumps kommentarer oplevede Boden memecoin en stigning på 25% i prisen, men faldt derefter tilbage. Disse memecoins er inspireret af internetmemes, vittigheder og offentlige personer, og deres værdi er ofte knyttet til begivenheder omkring populære personer. De er dog også kendt for at være meget volatile og hurtigt miste værdi efter lanceringen.

En anonym trader kendt som Crypto Dog har for nylig forudsagt, at Jeo Boden memecoin er ved at bryde ud efter en periode med konsolidering. Memecoinen har oplevet en bemærkelsesværdig tyve-gange stigning siden begyndelsen af marts.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version