Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hacker Anvender Falske Airdrops på CEO’s Twitter – Advarer Brugere

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

Polychain Capital Advarer Brugere om Hackerangreb på CEO’s Konto

Digital assets fund management company, Polychain Capital har anmodet brugere om ikke at interagere med X (tidligere Twitter) kontoen for dens administrerende direktør efter en hackerangreb. Den 4. januar indrømmede platformen, at der var sket et brud på kontoen for dens administrerende direktør, Carlson Wee, og bad brugerne om at undlade at engagere sig, indtil der kommer nærmere besked.

Hackeren begyndte at fremme falske airdrops uden godkendelse fra ledelsen for at få fællesskabets engagement. En post om en “PCHAIN” token airdrop blev reklameret som en del af virksomhedens nytårsfest, sammen med links, der var skjult som relaterende sig til virksomheden.

Hackeren fortsatte med flere indlæg om emnet, og over 41.000 personer læste indlæggene. Indlæggene er nu fjernet, men platformen har endnu ikke givet grønt lys til at engagere sig med kontoen på nuværende tidspunkt.

Polychain er en kryptocurrency venturekapitalvirksomhed baseret i USA med investering i teknologi og omkring $2,6 milliarder i forvaltede aktiver (AUM).

Blockchain phishing svindel har fået notoritet som en måde at narre brugere til at klikke på ondsindede links fra scamwebsites eller autentiske kilder, der er blevet kompromitteret. Hvis en bruger klikker eller engagerer sig, kan de lokkes til at indskyde midler eller engagere sig med et scamnetværk, der udsætter dem for yderligere hackerangreb.

En velkendt hændelse inden for cryptocurrency-industrien skete i september, da kontoen for Vitalik Buterin blev kompromitteret, hvilket førte til, at hackere snyltede ofre for $691.000 efter at have postet falske links til en gratis non-fungible token-promotion.

### Phishing-svindel ramte $295 millioner i 2023

I denne måned rapporterede Cryptonews om Scam Sniffers resultater af industrielle phishing-svindel i det forgangne år. Blockchain-sikkerhedsfirmaet afslørede, at $295 millioner blev stjålet af svindlere fra 324.000 brugere.

De fleste phishing-svindel fandt sted i marts som følge af udsving i USDC, hvilket fik dårlige aktører til at oprette falske hjemmesider og links, der udgav sig for at være virksomheden.

Inferno Drainer ledte hacklisten med et samlet beløb på $81 millioner stjålet fra 134.000 brugere, mens MS og Angel Drainer fulgte efter med $59 millioner og $20 millioner stjålet fra henholdsvis 63.000 og 30.000 brugere.

Flere blockchain-sikkerhedsfirmaer rapporterede en nedgang i det generelle antal af kryptosvindel fra december 2022.

**Bemærkelsesværdige punkter:**
– Polychain Capital advarer brugere om hackerangreb på CEO’s konto
– Hacker forsøgte at narre fællesskabet med falske airdrops
– Blockchain phishing-svindel stjal over $295 millioner i 2023

*Hvad er din holdning til stigningen i phishing-svindel i kryptocurrency-industrien?*

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version