Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Improbable sælger sin spil-selskab for $96.8 million til Keywords Studios og skifter fokus til metaverset

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Metaverse selskab Improbable sælger datterselskab

Metaverse opstartsvirksomheden Improbable har solgt sit datterselskab, MPG, til den irske videospilselskab Keywords Studios for $96,8 millioner. Metaverse-selskabet, der er støttet af SoftBank, meddelte i sin årlige erklæring, der blev offentliggjort i dag, at det havde afsluttet salget af sit spilleservices-datterselskab til Keywords Studios for $96,8 millioner, hvilket markerer en betydelig fortjeneste. Improbable havde tidligere erhvervet MPG for $38 millioner tilbage i 2019.

## Strategisk skift
Salget markerer det indledende exit for selskabets venturearm og er en del af dets strategi om at afhænde ikke-kerneoperationer. Improbable retter nu sin opmærksomhed mod at udvide sine metaverse bestræbelser, hvor man går fra web2-orienterede projekter i samarbejde med sportsfranchiser til web3-fællesskabsinitiativer involverende partnerskaber med BoredElon, Forgotten Runes og Yuga Labs & rsquo; Otherlige metaversplatform.
Improbable inkluderede også en række metaverse-forudsigelser for 2024 i sin årlige erklæring. Selskabet forventer, at der vil være fortsatte metaverse fremskridt både inden for web2- og web3-sfærer, hvor man understreger de faldende grænser mellem dem og forudsiger en konsolideringstendens.

### Nye initiativer
I maj lancerede Improbable The Metaverse Society, et tænketank med missionen om at undersøge de samfundsmæssige og økonomiske konsekvenser af metaverset. En måned senere introducerede virksomheden sit M2 Network og MML Stack, en distribueret computing-platform skræddersyet til at lette et økosystem af sammenkoblede metaverser.

### Forudsigelser for metaverse i 2024
Improbable forudså desuden, at adgangen til kapital vil blive stadig mere kritisk, og understregede VR-headsettes rolle i at fremme væksten inden for rumlig databehandling. Endelig forudsagde selskabet, at spilvirksomheder vil fortsætte med at inkorporere nye oplevelser, hvor web3-spil vil vinde momentum inden for deres porteføljer.

Selskabets grundlægger og administrerende direktør, Herman Narula, udtalte: “Metaverset står til at vokse i 2024, drevet af sammenfaldet mellem gaming, VR/XR og web3-teknologier.” Narula bemærkede også, at headsets som Apples Vision Pro og succesen med Meta Quest 3 vil yderligere antænde efterspørgslen efter immersive metaverse-oplevelser.

I lyset af salget af MPG ser Improbable frem til at fortsætte med at levere på sin Venture Dealbook i 2024, mens MPG vil vokse inden for Keywords-miljøet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version