Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

JPMorgan forventer ti-dobling af JPM Coin-transaktioner

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

JPM Coin: Forventer $10 milliarder i daglige transaktioner

JPMorgan Chase & Co. forventer, at deres digitale token, JPM Coin, vil behandle $10 milliarder i daglige transaktioner det kommende år.

Denne forventning blev delt af Umar Farooq, bankens globale leder af finansielle institutionsbetalinger, i et interview med Bloomberg under Singapore FinTech Festival.

JPMorgan forventer ti-dobling af JPM Coin transaktioner

Farooq udtrykte optimisme omkring JPM Coin’s potentiale og fremhævede forventningen om en fem til ti-dobling af transaktionsvolumen. Han understregede møntens kommende popularitet ved at sige: “Vi tror virkelig, at det vil begynde at tage fart.”

Ifølge Takis Georgakopoulos, JPMorgans globale leder af betalinger, håndterer JPM Coin i øjeblikket cirka $1 milliard i daglige transaktioner, primært i amerikanske dollars.

Til trods for denne betydelige volumen udgør det kun en brøkdel af de kolossale $10 billioner i amerikanske dollartilskud, som bankgiganten håndterer dagligt.

JPM Coin faciliterer sikker og effektiv dollar- og eurobetalinger

JPM Coin muliggør sikre og effektive dollar- og eurobetalinger for erhvervskunder gennem et privat blockchain-netværk. Bankgiganten søger at udvide tokenets anvendelse.

Mens tilhængere af blockchain-teknologi argumenterer for dens potentiale for at levere øjeblikkelige betalinger til lavere omkostninger, forbliver realverdens skalerbarhed af digitale registre et emne til løbende udforskning.

Bankens leder afslørede desuden, at “det næste trin i den rejse er at tænke over, hvordan du kan skabe en mere detailversion af det, så du kan bringe den samme effektivitet til forbrugerne.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version