Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kraken Co-Founder Calls US Regulators ‘Masochists’ and ‘Extortionists’ in Latest SEC Lawsuit

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Kraken: US Regulators are “Masochists” and “Extortionists”

Jesse Powell, medstifter af kryptovalutabørsen Kraken, har kaldt de amerikanske reguleringsmyndigheder masochister, der angriber Amerika, og udpressere, der jager krypto-selskaber ud af landet.

Powell kom med disse udtalelser efter landets reguleringsmyndigheder, specifikt Securities and Exchange Commission (SEC).

På tirsdag tweetede han, at, “USA’s top decel is back with another assault on America. The masochists haven’t been happy with the beatings they’ve been taking in NY and are shopping for a different flavor of RegDom in CA.”

“Decel” står for “decelerationist.” Det bliver brugt som nedsættende slang i visse samfund for nogen, der sigter mod at bremse (decelerate) teknologisk fremskridt.

Dette kommer som et svar på, at SEC sagsøgte krypto-børsen igen. Den hævder, at Kraken opererer som en uregistreret national værdipapirbørs, mægler og clearinghus.

Børsen afviste anklagerne, og fastslog at den ville “energisk” forsvare sin position.

Ifølge SEC’s klage, “har Kraken ulovligt faciliteret køb og salg af krypto-værdipapirer for hundredvis af millioner dollars siden mindst september 2018.”

Kommissionen kræver retslig lindring, adfærdsbaserede påbud, tilbagelevering af uretmæssigt erhvervede midler, renter og bøder.

Ikke desto mindre inkluderede den også, at den havde forliget sig med Kraken for $30 millioner i februar.

SEC tilføjede, at børsen havde accepteret at ophøre med at tilbyde eller sælge værdipapirer gennem krypto-aktiver staking-tjenester eller staking-programmer.

Powell reagerede på den seneste klage og fastslog, “I thought we settled all their concerns for $30m in Feb. Now they’re back for seconds?”

Ikke desto mindre sagde Kraken, at det nye søgsmål ikke har påvirket dets produkter, og det vil fortsætte med at levere tjenester uden afbrydelse.

SEC er tilsyneladende ikke villig til at løse nogen problemer eller tilbyde klare retningslinjer, antyder Powells tweets.

Han sagde, “Beskeden er klar: $30m køber dig cirka 10 måneder, før SEC kommer efter dig igen.”

Yderligere sagde han, at disse kampe er dyre – og SEC ved det. Dem, der ikke har råd til at kæmpe, bliver nødt til at pakke sammen og forlade.

Kraken sagde, at SEC har gjort det svært for kryptoselskaber at registrere sig og overholde de uklare regler.

Desuden argumenterede det for, at regulator har gentagne gange udfordret krypto-børser til at komme og registrere sig, men den har ikke “en eneste lov” der støtter dens stilling.

Kraken CEO David Ripley tilføjede, at SEC har bedt Kraken om at registrere sig hos agenturet, men der er ingen klar vej til dette.

Per børsen og dens administrerende direktør, vil en upolitisk handling fra den amerikanske kongres være den mest effektive vej frem for at undgå at landet “rette sin vej tilbage til folkemængden.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version