Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny Revolut Ramp giver brugere i UK og EEA nem adgang til kryptoökonomi

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Revolut lancerer Revolut Ramp i samarbejde med MetaMask

Banking services provider Revolut har slået sig sammen med den populære crypto wallet MetaMask og afsløret Revolut Ramp. Ifølge pressemeddelelsen delt med Cryptonews er Revolut Ramp det seneste crypto-tilbud tilgængeligt for brugerne i Storbritannien og det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA). Med denne funktion fordobler Revolut sit engagement i verden af cryptocurrency.

## ‘On-ramp In Seconds’

Den velkendte UK-baserede fintech-app har gjort det nemmere at tilføje crypto til en selvbestemmelseswallet. Revolut Ramp gør det muligt for brugerne at tilslutte direkte på få sekunder og derefter købe nye mønter direkte i deres MetaMask wallets. Desuden kan kunder bruge deres fiat-valutabalance (i 18 valutaer på deres Revolut-konto) eller betale med deres Visa eller Mastercard-betalingskort. Ifølge meddelelsen, “Revolut’s erfaring med at behandle millioner af dollars/pund/euro værd af fiat-transaktioner dagligt, sammen med dets populære crypto-produkt, gør det til den perfekte kandidat til at forenkle processen og træde ind i verden af web3.”

Revolut Ramp kommer med en integreret Know Your Customer (KYC) proces. Ikke-Revolut kunder kan fuldføre den “på bare få minutter”. Det er den samme infrastruktur, der bruges til processen med at verificere identiteterne af 40 millioner Revolut-brugere. I mellemtiden kan Revolut-brugere springe alle verifikationskontroller over, da virksomheden kan stole på eksisterende verifikation fra sin app. “Udtjekningsprocessen tager kun få sekunder”, siger de.

## Outside the Card Scheme

Meddelelsen bemærkede, at når brugere betaler direkte fra Revolut-kontoen, er fiattransaktionen uden for kortskinnerne. I stedet er den helt inden for Revoluts økosystem. Ifølge virksomheden, “Dette øger succesraten og tillader Revolut at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at være belastet med yderligere kortbehandlingsomkostninger.” I mellemtiden kan kunden købe mere end 20 forskellige tokens via appen eller hjemmesiden. Når en MetaMask-bruger klikker på ‘Køb’-muligheden i wallet’en, vil udbyderen, der tilbydes, være Revolut, under Debit eller Credit-betalingsmetoderne. Når brugerne vælger Revolut, vil de blive omdirigeret til virksomhedens betalingsflow.

Mazen Eljundi, Global Business Head of Crypto hos Revolut, udtalte, at on-ramp løsningen “sikrer høje succesrater for transaktioner udført inden for Revolut-økosystemet og lave gebyrer for alle kunder.” Lorenzo Santos, Senior Product Manager hos Consensys, virksomheden bag MetaMask, udtalte, at dette partnerskab gør crypto “mere tilgængeligt og mindre kompliceret.” Det handler virkelig om at give vores brugere, hvad de ønsker – mere kontrol over deres crypto, på en enkel måde, ved hjælp af platforme de allerede kender og stoler på. Det spiller også en afgørende rolle i at fremme bredere crypto-adoption, åbning af verden af crypto for flere mennesker,” konkluderede Santos.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version