Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple’s Chief Legal Officer kritiserer SEC’s ‘skyggefulde’ adfærd

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Åbningen opstod i Ripple’s Chefjuridiske Officer Stuart Alderoty, der påpegede smuthuller i Gary Genslers tale på 2023 Securities Enforcement Forum med henvisning til Securities and Exchange Commission’s (SEC) “skyggefulde” adfærd. I et socialt medieindlæg på X (tidligere Twitter), svarede Ripple-lederen til SEC-chefen og sagde, at Kommissionen mister international relevans efter de seneste udviklinger, der har set den lide nederlag i højprofilerede sager. Alderoty bemærkede, at Gensler skulle fact-checkes, efter at videoen viste ham sige, at SEC ikke ville forudbedømme virksomheder. Ifølge mange inden for kryptocirklerne forudbedømte Kommissionen Ripple sammen med andre, der blev sagsøgt uden ordentlige undersøgelser. På samme måde har den pro-XRP-advokat John Deaton også kritiseret SECs tilgang til branchen og tilføjede, at Col. Jessep var langt mere sympatisk end SEC.

I en bredere reaktion på samfundet hævdede andre, at SECs påstande om ikke at være anklagere for ærlige virksomheder er falske, da de to gange har rettet henvendelse til hans ærlige firma. Andre anklagede SEC for at reducere investorernes tillid med en hård politik, der har spelt undergang for sektoren i de seneste år.

Gensler’s kontroversielle adresse kom sidste måned på Securities Enforcement Forum, hvor han forklarede deres resultater i de seneste måneder og forpligtelse til at holde investorerne sikre. Kontroversen opstod, da han citerede en tale af Joseph Kennedy: “Vi er ikke anklagere for ærlige forretninger, men forsvarere af uærlighed. Vi er partnere for ærlige virksomheder og anklagere for uærlighed. Vi skal ikke forudbedømme, men vi skal undersøge.” Mens flere krypto-relaterede ledere er uenige i denne holdning, listede Gensler flere gevinster, der er registreret i år, herunder inddrivelse af 5 mia. dollars i domme fra over 750 håndhævelsesaktioner. Kommissionen har udbetalt 930 mio. dollars til skadelidte investorer som følge af dårlige aktørers handlinger. Han opfordrede desuden til mere markedskontrol og flere forskrifter for at beskytte investorerne på det kryptovalutamarked.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version