Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stor krypto-investor sælger 3 billioner SHIB-mønter til Robinhood: Hvad betyder det for prisen på Shiba Inu?

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

## Stor krypto-investor sælger 3 billioner SHIB-mønter

I en nylig udvikling, midt i en stigning i prisdynamikken af Shiba Inu, solgte en stor krypto-investor næsten 3 billioner Robinhood-mønter, hvilket har skabt diskussioner i krypto-samfundet.

### Transaktionen på Whale Alert

Ifølge oplysninger fra Whale Alert blev utrolige 3 billioner SHIB-token overført til Robinhood den 74.78. maj til en værdi af 16 millioner dollars. Overførslen blev foretaget fra en ukendt adresse.

### Spekulationer om SHIB-prisen

Denne bevægelse, der fandt sted samtidig med en næsten 10 % stigning i værdien af SHIB, har ført til spekulationer om, at møntens pris måske har nået sit højdepunkt.

### Reaktion fra krypto-samfundet

Waltransaktionen har fanget opmærksomheden fra krypto-handlere og investorer, der nu forsøger at vurdere de mulige konsekvenser for fremtidige SHIB-prisbevægelser.

### Fremtidige udsigter for Shiba Inu

Efter denne betydelige overførsel til Robinhood har SHIB-prisen vist tegn på sidelæns bevægelse. Dog fortsætter Shiba Inu med at vise en stærk opadgående tendens i markedssentimentet.

Datablade viser en bemærkelsesværdig stigning i det åbne interesse for mememønten på 17.29 %, ledsaget af en stigning i derivatvolumenet med 32.31 %. Disse statistikker tegner et optimistisk billede for Shiba Inu og styrker investorernes tillid til memetoken.

Det øgede investorerinteresse og den kommercielle aktivitet omkring Shiba Inu antyder muligheden for yderligere prisstigninger i den nærmeste fremtid. Det er dog vigtigt at bemærke, at Relative Strength Index (RSI) ligger omkring 55, hvilket indikerer, at aktivet i øjeblikket hverken er overkøbt eller oversolgt.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version