AltcoinsShiba Inu

Stor krypto-investor sælger 3 billioner SHIB-mønter til Robinhood: Hvad betyder det for prisen på Shiba Inu?

Stor krypto-investor sælger 3 billioner SHIB-mønter

I en nylig udvikling, midt i en stigning i prisdynamikken af Shiba Inu, solgte en stor krypto-investor næsten 3 billioner Robinhood-mønter, hvilket har skabt diskussioner i krypto-samfundet.

Transaktionen på Whale Alert

Ifølge oplysninger fra Whale Alert blev utrolige 3 billioner SHIB-token overført til Robinhood den 74.78. maj til en værdi af 16 millioner dollars. Overførslen blev foretaget fra en ukendt adresse.

Spekulationer om SHIB-prisen

Denne bevægelse, der fandt sted samtidig med en næsten 10 % stigning i værdien af SHIB, har ført til spekulationer om, at møntens pris måske har nået sit højdepunkt.

Reaktion fra krypto-samfundet

Waltransaktionen har fanget opmærksomheden fra krypto-handlere og investorer, der nu forsøger at vurdere de mulige konsekvenser for fremtidige SHIB-prisbevægelser.

Fremtidige udsigter for Shiba Inu

Efter denne betydelige overførsel til Robinhood har SHIB-prisen vist tegn på sidelæns bevægelse. Dog fortsætter Shiba Inu med at vise en stærk opadgående tendens i markedssentimentet.

Datablade viser en bemærkelsesværdig stigning i det åbne interesse for mememønten på 17.29 %, ledsaget af en stigning i derivatvolumenet med 32.31 %. Disse statistikker tegner et optimistisk billede for Shiba Inu og styrker investorernes tillid til memetoken.

Det øgede investorerinteresse og den kommercielle aktivitet omkring Shiba Inu antyder muligheden for yderligere prisstigninger i den nærmeste fremtid. Det er dog vigtigt at bemærke, at Relative Strength Index (RSI) ligger omkring 55, hvilket indikerer, at aktivet i øjeblikket hverken er overkøbt eller oversolgt.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Ethereum viser tegn på prisomvending efter nedadgående trend

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button