Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

US Dollaren’s negative impact on krypto-virksomheder

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

I januar 31 afslørede den populære krypto advokat James Murphy subtile anti-krypto bevægelser fra den amerikanske forbundsbank mod krypto kustody firma Custodia Bank. I et indlæg på X (tidligere Twitter) afslørede James “MetaLawMan” Murphy et opfattet koordineret anti-krypto indsats fra amerikanske statslige institutioner, der vækkede bekymring i krypto fællesskabet.

Ifølge den kendte krypto advokat har USA’s Securities and Exchange Commission (SEC) ikke været den eneste enhed, der har retsforfulgt virksomheder med crypto-backing. Den amerikanske forbundsbank har også været involveret i det, MetaLawMan beskrev som “Operation Chokepoint 2.0.”

For at underbygge sine påstande citerede blockchain advokaten det igangværende problem mellem digital aktiv betalings- og kustody-løsninger firma Custodia Bank og forbundsbankene. I en omdrejning af begivenheder sagsøgte Custodia Bank Federal Reserve for ikke at have godkendt dens ‘master account’ ansøgning på trods af en grundig tværgående undersøgelse af Kansas-afdelingen af apex-banken.

Som et Wyoming-registreret deponeringsinstitut levede Custodia Bank op til kvalifikationerne til at betjene en ‘master account’ i henhold til føderale love. En ‘master account’ er en bankkonto for finansielle virksomheder, der giver dem mulighed for at bruge det føderale reserve system til check clearing, trådløse overførelser og automatiserede hus (ACH) betalinger.

Godkendelsen af en ‘master account’ tager normalt omkring 5 til 7 arbejdsdage og gives ofte til føderalt eller statsligt registrerede deponeringsinstitutter. Custodia Banks ansøgning stod dog over for en langvarig usikkerhed i 20 måneder. Den blev efterfølgende nægtet otte måneder efter at crypto-kustody firmaet indgav sin sag i retten.

MetaLawMan bemærkede, at US SEC anvendte en lignende strategi i sin regelhøringsanmodning mod Coinbase.

Operation Chokepoint 2.0 synes ny for mange, men det er en term, der bruges til at beskrive organiserede forsøg fra topfinansielle organer for at underminere integriteten og udbredelsen af digitale aktiver i USA. Dette er bestemt tilfældet for Custodia Bank, da det krypto-fokuserede finansielle serviceselskab angiveligt fik fantastiske anmeldelser fra Kansas-afdelingen af Federal Reserve. I en delt rapport erklærede Kansas City, at kapitalkravene for en master account ansøgning var “tilstrækkelige.” Risikostyringen blev fundet at have “stærke risikostyringspraksis,” og ledelseserfaringen var imponerende og “omfattende.”

Ikke desto mindre præsenterede den efterfølgende rapport fra DC-afdelingen et modsat synspunkt. Anklagemyndigheden gav udtryk for et behov for en robust kapitalkravramme og anerkendte eksisterende risikostyringsgab. Ud over utilstrækkelig likviditet fremhævede rapporten, at ledelsesteamet manglede den relevante bankoplevelse for at kvalificere sig til en master account.

Imidlertid har Federal Reserve forsøgt at overtale domstolene til at afvise sagen. I en afgørelse i USA’s distriktsdomstol for Wyoming sagde dommer Scott Skavdahl, at han ikke ville godkende anmodningen. Han erklærede, at den langvarige godkendelsestidshorisont var uforventet og skulle have taget mindre tid.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version