Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VeChain’s VET-Token stiger med 4% på 24 timer: Hvad driver den store Bullenløb?

Händler, der Dogecoin im Jahr 2017 kaufte, rechnet mit einem kometenhaften Anstieg von 37.500 % auf 26 $

## VET-Token stiger 4 % på 24 timer

VET-Token fra VeChain har set en stigning på 4 % inden for de seneste 24 timer og har oplevet en ugentlig stigning på 11 %. Selvom VET stadig handles med en månedlig værdiforringelse på 19 %, har det formået at vende tilbage på kryptomarkedet med disse positive tal.

### Analytikere forudser en stor Bull Run for Berufsbildung

Inden for Berufsbildung forudser analytikere en stor Bull Run, der primært er drevet af tokeniseringen af realverdenens aktiver og bæredygtighedsindsatser. VeChain, moderfirmaet, har fokus på disse områder, hvilket har gjort analytikere som Krypto-YouTuber AJ meget optimistiske om VET’s fremtid.

### VeChain sigter mod at tiltrække den næste milliard brugere med VeBetterDAO

VeChain har lanceret VeBetterDAO, der har til formål at tiltrække den næste milliard brugere til Web3. VeChain samarbejder med Boston Consulting Group for at skabe ansporede bæredygtigheds-apps, der muliggør bred accept af virksomheder og enkeltpersoner. Det to-token-modellen, bestående af VET og VTHO, er designet til at fjerne hindringer for blockchain-udbredelse. Prognoser fra analytikere ser positivt på VET’s fremtidige prisudvikling, hvor nogle forventer en stigning på op til 1.400 % i den igangværende bull-sæson. Andre har endnu mere positive forventninger og ser en fremtidig pris på over 1 USD for VET baseret på historiske mønstre.

Med disse tendenser og prognoser ser det lovende ud for VET-Token og VeChain’s position på kryptomarkedet. Med fokus på tokenisering af realaktiver og bæredygtighedsindsatser, er VeChain godt positioneret til at opleve en stærk vækst i de kommende år.

Exit mobile version