Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Vejledning til at købe Shiba Inu Coin – Alt du behøver at vide og hvordan du kommer i gang

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Shiba Inu: En guide til at købe SHIB på etoro

Hvis du følger med i crypto-nyhederne, har du sandsynligvis set blockchain-summen omkring Shiba Inu. Men hvad er det, og hvordan køber du Shiba Inu-mønten? Ligesom Dogecoin er Shiba Inu (SHIB) en hunde-tema meme mønt med en hær af loyale investorer. Men SHIB er anderledes, idet den skaber sin egen blockchain (Shibarium), et metaverse-projekt og meget mere. I tidligere opsving har SHIB set meteoriske gevinster på op til 1200% på en måned. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at satse hele formuen på SHIB. Du kan kaste dig ud i denne digitale hunde-mønt med en lille investering på $10 eller mere. I denne guide vil vi diskutere, hvad Shiba Inu er, hvad SHIB gør, og hvordan dens økosystem fungerer, samt nogle af de bedste måder at investere i Shiba Inu Coin, når du er klar til at tage skridtet. Hvad kommer der til at ske for denne populære krypto, og er SHIB en god investering for din portefølje? Lad os dykke ned i det.

Sådan køber du Shiba Inu Coin – 5 enkle trin

For begyndende investorer kan det bedste sted at købe Shiba Inu-mønten være på eToro. Vi vil også dække nogle andre valgmuligheder som f.eks. Coinbase, Kraken og andre senere i guiden. eToro’s platform er nem at bruge, og kryptohandelsgebyrerne er nemme at forstå, og du kan købe millioner af Shiba Inu-tokens med et enkelt klik ved brug af SHIBxM. SHIB handler til en brøkdel af en krone. For at komme i gang på eToro og investere i Shiba Inu Coin, skal du blot følge disse simple trin.

  1. Åbn en konto på en crypto-platform. eToro gør sig godt som et valg for krypto-investorer, der ønsker at holde det enkelt. Kontoens grundlæggende oplysninger inkluderer navn, adresse, e-mailadresse og adgangskode. Du vil også gerne indstille to-trins godkendelse, så du får en SMS, når du (eller nogen anden) forsøger at logge ind på din konto. Sikkerhed først.
  2. Bekræft din identitet. Du skal fremvise identifikationsbevis som et kørekort. Processen er typisk hurtig og tager kun et par minutter. Verifikationen på eToro’s side er normalt også hurtig, men kan i nogle tilfælde tage et par dage. Derudover skal du vise bevis for adresse, som måske er på dit kørekort eller en regning på offentlige forsyningstjenester.

  3. Beslut, hvor meget Shiba Inu du vil købe. eToro’s mindste indbetalingsbeløb er $10 USD, så du skal investere mindst dette beløb for at komme i gang med at købe Shiba Inu. eToro’s maksimale daglige indbetaling er $10.000 USD, så du kan også investere større beløb. eToro’s kryptohandelsgebyrer er procentbaserede (1%) i stedet for et fast gebyr, så du betaler den samme sats uanset ordrestørrelse.

  4. Indsæt midler til handel. Opkobl en bankkonto, betalingskort eller endda en PayPal-konto for at foretage din første indbetaling. Du behøver kun $10 for at komme i gang, og eToro opkræver ikke et indbetalingsgebyr. I nogle lande, som f.eks. Storbritannien, kan du også bruge populære pung-apps som Neteller eller Skrill.

  5. Køb nogle SHIB. Det er tid til at foretage dit køb. Bare skriv SHIB ind i søgefeltet for at finde SHIBxM, som er “Shiba (i millioner).” Med SHIB, der handler til en lille brøkdel af en krone, er det ikke praktisk at købe en Shiba Inu som en enkelt enhed. På eToro køber du 1 million SHIB med en SHIBxM. Det er en ordentlig måde at administrere din investering i Shiba Inu-mønten, mens du opbygger din stak.

Hvor kan man købe Shiba Inu Coin – Bedste SHIB-børser gennemgået

Shiba Inus popularitet betyder, at du kan købe SHIB på en række forskellige platforme og kryptobørser. Nedenfor fremhæver vi nogle af de bedste steder at købe Shiba Inu-mønter og detaljer, hvilke platforme der måske er det bedste valg for dine investeringsmål og prioriteter. eToro excellerer f.eks. i at gøre handel simpel – samtidig med at man holder handelsgebyrerne i check. Til forskel tilbyder OKX nogle af de laveste gebyrer, du vil finde i kryptoland, kombineret med avancerede handelsværktøjer, men tilbyder også en testkonto, så du kan lære din vej rundt i crypto-handelsverdenen. På samme måde leverer eToro også en testkonto.

eToro – Nem at bruge krypto-platform med kopi-handel og over 80+ kryptovalutaer

Mest kendt for sine sociale handelsfunktioner som kopi-handel, har eToro skabt sig en plads på markedet for investorer, der værdsætter enkelhed og evnen til at udnytte andres handelsviden. Kopi-handel er et perfekt eksempel på eToro’s sociale handel. Med et par klik kan du følge platformens succesfulde investorers handler, købe når de køber og sælge når de sælger. Denne tilgang forenkler handel for nyere investorer og kan eliminere behovet for teknisk analyse før en handel. Du vil også få en testkonto kaldet et virtuelt portefølje. Alle eToro-konti får $100.000 i virtuelle penge til at handle eller teste handelsstrategier. Du kan bruge din testkonto til at handle krypto, aktier eller ETF’er, alt sammen uden at risikere rigtige penge. eToro tilbyder sikker opbevaring af dine kryptoaktiver ved hjælp af sikre logins, SMS-baseret 2FA og kold opbevaring, som holder krypto-fonde offline.

På eToro køber du Shiba Inu-mønten ved hjælp af et aktiv, de kalder SHIBxM, eller “Shiba (i millioner).” Afhængigt af de nuværende markedspriser kan din første SHIB-investering med eToro’s $10 minimumsinvestering være en stak på over 1 million SHIB-tokens.

eToro-handelsgebyrer

Hvis du handler ofte, kan handelsgebyrer gøre eller ødelægge dine overskud. Mange kryptohandelsplatforme gør handelsgebyrer kryptiske. Du behøver ikke en videnskabelig lommeregner for at finde ud af, hvad du bruger på kryptohandelsgebyrer med eToro. På typisk menneskevenlig vis opkræver platformen en fast sats på 1% på kryptohandler. Standardhandler på eToro køber og sælger kryptoaktiver til markedspriser. Du betaler det bedende priser for køb og bedende priser for salgsordrer. Vi vil dække mekanikken bag bedende og bedende priser senere i guiden.

eToro-overblik

Coinbase – Begyndervenlig krypto-børs med over 250 kryptovalutaer og avanceret handel

Som verdens største offentligt handlende kryptobørs bringer Coinbase et højere niveau af finansiel gennemsigtighed sammenlignet med mange af dens konkurrenter. Påkrævede indberetninger til det amerikanske værdipapir- og børstilsynet (SEC) gør virksomheden til en åben bog i stedet for en sort boks. Coinbase er kendt for at være et sikkert udgangspunkt for nye krypto-handlere og tilbyder et bredt udvalg af over 250 kryptovalutaer, herunder SHIB. I modsætning til eToro sælger Coinbase SHIB som enkeltenheder. I praksis vil du købe SHIB baseret på købsbeløbet i dollars – eller hvilken som helst valuta du bruger i dit område. Coinbase tilbyder SHIB-handelspar for USD, USDT (en kryptostablecoin, der er knyttet til USD), EUR og GBP. En vigtig fordel ved at bruge Coinbase eller en lignende kryptobørs som f.eks. Kraken (næste gang) er, at du kan overføre dine Shiba Inu-tokens til en selvstyret krypto-punge – eller du kan bare lade dem være på børsen, hvis det er en mindre balance. Mange handlende med betydelige aktiver foretrækker at flytte nogle af deres aktiver til en pung, de kontrollerer. Nyere handlende foretrækker måske simpliciteten ved at lade Coinbase holde deres krypto-aktiver.

Ligesom eToro tilbyder Coinbase også 2FA, men tilbyder også authenticator-app-understøttelse ud over SMS-baseret 2FA.

Du kan komme i gang på Coinbase med et minimumskøb $1.99 SHIB.

Coinbase-handelsgebyrer

Coinbase’s handelsgebyrer spænder fra 0.6% for limitordrer på den avancerede handelsplatform …

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version