Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase Aktienkurs støder på modstand ved 0,382 Fib niveau – Vil den bulliske reaktion fortsætte?

Goldpreis kann mit der BTC-Rally nicht mithalten

Coinbase Aktien (COIN) har oplevet en betydelig stigning i kursen og har nået et vigtigt modstandsniveau på omkring 184 USD, hvilket er mere end en fordobling i værdi. Siden den seneste analyse i juli 2023 er COIN-prisen steget markant, og det ser ud til, at valutas tegner sig for et bullisk “Inverse Head and Shoulders” kursmønster i månedskortet.

### COIN støder nu på betydelig modstand ved 0,382 Fib-niveauet på ca. 184 USD
Coinbase-prisen har nået det næststørste Fibonacci-modstandsniveau på omkring 184 USD. Imidlertid ser det ud til, at kursen nu møder modstand.

### Vil Coinbase Aktiens kurs pole vault?
Siden da har Coinbase-aktiens kurs været under korrektion. MACD-histogrammet har også vist en bearish tendens siden sidste uge, hvilket tyder på, at MACD-linjerne i ugekortet snart kan krydse bearish.

Coinbase støder nu på betydelig Fibonacci-support på omkring 128 USD. Hvis denne support ikke holder, venter næste signifikante Fib-support på Golden Ratio på omkring 90 USD. Dog fungerer 50-ugers EMA allerede som signifikant support på omkring 98 USD. Hvis Coinbase allerede kan pole vault fra 0,382 Fib-niveauet på omkring 128 USD, kan kursen igen sigte mod 0,382 Fib-modstanden på omkring 184 USD.

### Daglig chart ser bearish ud
Daglig chart viser stadig et golden crossover af EMA, hvilket bekræfter en bullish trend på kort til mellemlang sigt. Imidlertid er EMA-erne bearish krydset, og MACD-histogrammet viser en bearish tendens i flere dage. Samtidig er RSI stadig i neutralt område, men bevæger sig mod overkøbte områder.

### 4H-chart af Coinbase Aktien viser et lignende billede
På 4H-chartet viser trenden også et golden crossover af EMA, som kortfristigt bekræfter en bullish trend. MACD-linjerne er dog bearish krydset, og MACD-histogrammet viser en nedadgående tendens. RSI har dog allerede nået overkøbte områder. Coinbase Aktien har for øjeblikket gode chancer for at pole vault fra 0,382 Fib-supporten på omkring 128 USD.

### Afsluttende tanker
Coinbase Aktiens prisudvikling er fortsat interessant at følge med i. Med en mulig bullisk reaktion ved 0,382 Fib-supporten er der stadig håb om en fortsat stigning i prisen. Det er vigtigt for investorer og handlende at holde øje med de tekniske indikatorer og nøgleniveauer for at vurdere fremtidige kursbevægelser.

Exit mobile version