Analyse

Coinbase Aktienkurs støder på modstand ved 0,382 Fib niveau – Vil den bulliske reaktion fortsætte?

Coinbase Aktien (COIN) har oplevet en betydelig stigning i kursen og har nået et vigtigt modstandsniveau på omkring 184 USD, hvilket er mere end en fordobling i værdi. Siden den seneste analyse i juli 2023 er COIN-prisen steget markant, og det ser ud til, at valutas tegner sig for et bullisk “Inverse Head and Shoulders” kursmønster i månedskortet.

COIN støder nu på betydelig modstand ved 0,382 Fib-niveauet på ca. 184 USD

Coinbase-prisen har nået det næststørste Fibonacci-modstandsniveau på omkring 184 USD. Imidlertid ser det ud til, at kursen nu møder modstand.

Vil Coinbase Aktiens kurs pole vault?

Siden da har Coinbase-aktiens kurs været under korrektion. MACD-histogrammet har også vist en bearish tendens siden sidste uge, hvilket tyder på, at MACD-linjerne i ugekortet snart kan krydse bearish.

Coinbase støder nu på betydelig Fibonacci-support på omkring 128 USD. Hvis denne support ikke holder, venter næste signifikante Fib-support på Golden Ratio på omkring 90 USD. Dog fungerer 50-ugers EMA allerede som signifikant support på omkring 98 USD. Hvis Coinbase allerede kan pole vault fra 0,382 Fib-niveauet på omkring 128 USD, kan kursen igen sigte mod 0,382 Fib-modstanden på omkring 184 USD.

Daglig chart ser bearish ud

Daglig chart viser stadig et golden crossover af EMA, hvilket bekræfter en bullish trend på kort til mellemlang sigt. Imidlertid er EMA-erne bearish krydset, og MACD-histogrammet viser en bearish tendens i flere dage. Samtidig er RSI stadig i neutralt område, men bevæger sig mod overkøbte områder.

Top  Kan Cardano nå 11 $ i 2024? Finanseksperter deler deres prisprognoser

4H-chart af Coinbase Aktien viser et lignende billede

På 4H-chartet viser trenden også et golden crossover af EMA, som kortfristigt bekræfter en bullish trend. MACD-linjerne er dog bearish krydset, og MACD-histogrammet viser en nedadgående tendens. RSI har dog allerede nået overkøbte områder. Coinbase Aktien har for øjeblikket gode chancer for at pole vault fra 0,382 Fib-supporten på omkring 128 USD.

Afsluttende tanker

Coinbase Aktiens prisudvikling er fortsat interessant at følge med i. Med en mulig bullisk reaktion ved 0,382 Fib-supporten er der stadig håb om en fortsat stigning i prisen. Det er vigtigt for investorer og handlende at holde øje med de tekniske indikatorer og nøgleniveauer for at vurdere fremtidige kursbevægelser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button