Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Helium (HNT) skyder i vejret, mens ZCash (ZEC) mister terræn: Krypto-markedets vindere og tabere denne uge

Satoshi-era Bitcoin Whales Transfer $230 Million Worth Of Assets- Here’s What You Need To Know

## Krypto-Markt-Highlights: Uge 40

### Helium (HNT) stiger i en ellers vanskelig uge
I en uge, hvor de fleste kryptoaktiver oplevede fald, stod Helium (HNT) imidlertid stærkt og steg med imponerende 15,43 % mod dollaren. Dette gjorde HNT til den bedste performer blandt de vigtigste kryptokurver.

### Vindere og tabere på markedet
Kun fire kryptokurver kunne prale af positive gevinster denne uge. Ud over Helium (HNT), som førte an, så vi Monero (XMR) stige med 0,62 % og både Unus Sed Leo (LEO) og Litecoin (LTC) stige med 0,25 %. På trods af de få positive tendenser kæmper markedet stadig for at holde sig over 2-billioner-dollarmærket.

### De hårdest ramte kryptoaktiver
På den anden side af spektret oplevede Zcash (ZEC) en nedgang på 28,63 %, hvilket gjorde det til det hårdest ramte aktiv i den forgangne uge. Blandt andre kryptoaktiver, der blev hårdt ramt, var Dog Go to the Moon (DOG) og Dogwifhat (WIF), som henholdsvis tabte 26,39 % og 23,66 % af deres værdi.

### Markedsudsigter og uforudsigelighed
Mens nogle kryptoaktiver formåede at klare sig godt trods det generelle fald på markedet, viser de seneste markedsbevægelser, at der stadig er stor ustabilitet. Heliums imponerende stigning i en ellers vanskelig uge understreger den uforudsigelige karakter af kryptomarkedet. Med den samlede markedsværdi svævende lige over 2 billioner dollar, står handlende og investorer over for både muligheder og betydelige risici.

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Exit mobile version