Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Analytiker prognostiziert: Shiba Inu und Avalanche im Rampenlicht – Steigendes Interesse an Derivaten signalisiert wachsende Dominanz.

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Shiba Inu og Avalanche: En opdatering på markedets udvikling

## Shiba Inu brister med stærke gevinster
Shiba Inus pris steg markant til 0,000019 $ med et 24-timers handelsvolumen på 1,37 mia. $. Markedskapitaliseringen nåede 11,25 mia. $ med en stigning på 23,37% inden for de seneste 24 timer. Grafen viser en tydelig opadgående bevægelse med den seneste lukkekurs på 0,00001906 $, hvilket svarer til en gevinst på 2,36%. Det øgede handelsvolumen tyder på en voksende købsinteresse og bekræfter en opadgående trend.

### Indikatorer for Shiba Inu
Shiba Inus Relative Strength Index (RSI) er på 80,22, hvilket antyder overkøbte forhold. MACD har også krydset signallinjen, hvilket bekræfter den opadgående trend. På trods af muligheden for en korrektion støtter det fortsatte momentum en vedvarende stærk købsaktivitet.

## Avalanche fortsætter med stabil vækst
Avalanche (AVAX) har også haft en positiv udvikling med en pris på 29,39 $. Det 24-timers handelsvolumen nåede 502 mio. $ med en stigning på 6,70%. Tokens markedskapitalisering er steget til 11,93 mia. $. Grafen viser en stabil opadgående tendens på 1,30%, drevet af kontinuerligt købspres.

### Indikatorer for Avalanche
Avalanches RSI på 67,50 nærmer sig overkøbte niveauer, mens MACD-linjen forbliver over signallinjen. De ekspanderende histogrambjælker indikerer fortsat en stærk bullisk stemning i den nærmeste fremtid.

## Stigning i aktivitet på Shiba Inu og Avalanche på derivatmarkedet
Derivatmarkedet for både Shiba Inu og Avalanche oplever øget aktivitet. SHIBs handelsvolumen er steget med 289,36% til 672 mio. $ med en 53,98% stigning i Open Interest. På lige fod er Avalanche-derivater også stigende med en handelsvækst på 50,01% til 620 mio. $.

### Stærk interesse i SHIB-Derivater
Liquidationerne i SHIB-Derivater har været ligeligt fordelt mellem Long- og Short-positioner, hvilket indikerer en aktiv og afbalanceret handelsmarked. Med et næsten lige Long/Short-forhold viser OKX-data en stærk Long-stemning.

### Stigende aktivitet for Avalanche-derivater
På Avalanche-derivatmarkedet er der en let bullish tendens med et Long/Short-forhold på 1,0375. Binance-data indikerer en stærkere bullish stemning med et forhold på 2,1319. Liquidationerne i AVAX har hovedsageligt ramt Short-positioner, hvilket tyder på en vis sårbarhed blandt lejesælgere under de nuværende markedsvilkår.

Markederne for Shiba Inu og Avalanche fortsætter med at vise styrke og en positiv tendens, mens handlere nøje overvåger udviklingen for at identificere potentielle ændringer i dominans og handelsaktivitet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version