Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

PEPE Memecoin stiger med 20%, men kan den fortsætte opad?

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

## Pepe: Memecoin med imponerende stigning

### Pepe Metriker lover højere kurser

Santiment har identificeret den Kurs-DAA-Divergens som en af årsagerne til stigningen i PEPE. DAA står for “Daily Active Addresses” og måler den unikke brugerinteraktion med en kryptovaluta.

Under den nedadgående trend af PEPE var Kurs-DAA-Divergens negativ, hvilket indikerede lav deltagelse, da prisen faldt. Dog ændrede dette sig den 11. juli, da prisen begyndte at bevæge sig nordpå.

Stigningen i antallet af aktive adresser viser, at deltagerne vurderede Memecoin’en højere og købte mere. Derudover reflekteres stigningen i købspresset i det rekordhøje volumen på knap 2 milliarder USD.

### Kursprognose: Kan Pepe fortsætte med at stige?

Det daglige PEPE/USD-diagram viser, at den bullish dynamik fortsætter med at stige, som RSI-indikatoren angiver.

RSI måler dynamikken ved at vurdere størrelsen og hastigheden af kursændringer. En RSI over 70,00 anses for overkøbt, mens en værdi under 30,00 betragtes som oversolgt. Med en RSI på 60,10 er Pepe’s dynamik bullish.

Ifølge Fibonacci-Retracement-indikatoren kan det næste mål for PEPE være at teste 0,000012 USD igen og muligvis stige til 0,000014 USD, hvis købspresset fortsætter. Dog, hvis handlende beslutter at realisere gevinster, kan prisen falde til 0,000010 USD.

Pepe ser ud til at have en positiv kursudvikling, og investorer følger nøje med i, om den stigende tendens vil fortsætte. Med de rigtige faktorer kan Pepe muligvis fortsætte sin imponerende stigning i værdi.

Exit mobile version