Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Billionær hedgefondforvalter Bill Ackman overvejer at købe Bitcoin efter energipriser stiger

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Billionaire hedge fund manager Bill Ackman har for nylig deltaget på social media platform X, hvor han luftede tanken om at investere i Bitcoin. Ackman bemærkede, at stigende energipriser potentielt kunne føre til en opblomstring i Bitcoin-prisen.

Ackman forklarede, hvordan stigninger i Bitcoin-prisen fører til øget minedrift og større energiforbrug, hvilket igen driver omkostningerne ved energi op, får inflationen til at stige, og dollaren til at falde. Dette skaber efterspørgsel efter Bitcoin og øget minedrift, hvilket igen fører til efterspørgsel efter energi og en cyklus, der fortsætter.

I en tweet antydede Ackman: “Bitcoin stiger mod uendeligt, energipriserne skyder i vejret, og økonomien kollapser. Måske skulle jeg købe lidt Bitcoin.”

I en tidlig handel mandag morgen i Asien var Bitcoin handlet til cirka $68.000. Ved Bitcoin-priser omkring $69.400, op næsten 1,50% søndag, er der stor interesse for at forudsige Bitcoin-prisen, da markedet venter på potentielle skift.

Ackman har tidligere diskuteret sin investeringsfilosofi og tilfældigt berørt kryptovalutaer i et interview. Han har bemærket forskellen mellem spekulation og investering og mener, at kortsigtet handel med kryptovalutaer primært er spekulativt, mens der måske er en vis værdi på lang sigt.

Ackman er kendt i investeringsverdenen for sine dristige investeringsstrategier, herunder vellykkede satsninger på virksomheder som Chipotle Mexican Grill, Valeant Pharmaceuticals og Herbalife. Han har tidligere forudsagt kollapset af markedet for junk bonds i 1989, og hans evne til at spotte gode muligheder har givet ham stor respekt i branchen.

I sidste ende mener Ackman, at kryptovalutaer er mere spekulative investeringer, og advarer om en mulig boble, drevet hovedsageligt af spekulative motiver.

Der er mange meninger om Bitcoin og kryptovalutaer generelt, og det er vigtigt at holde øje med udviklingen på markedet for at træffe informerede beslutninger om ens investeringer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version