Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Dominans Når 2-År Højeste – Hvad Betyder Det For Ethereum?

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Bitcoin-dominans når to-årigt højdepunkt

Bitcoin-dominansen har nået det højeste niveau i to år, da den står på over 53% af den samlede markedsværdi for kryptovalutaer. Ifølge data fra TradingView er Bitcoin-dominansen steget fra 52% til over 53% i løbet af den seneste uge, efter at den i oktober nåede op på 54% og tidligere i december nåede 55%. Bitcoin-dominansen er steget konstant i løbet af 2023 og ligger nu på niveauer, der ikke er set siden april 2021, viser data.

I mellemtiden viser TradingView-diagrammet også, at opadgående trenden for Bitcoin-dominans, der har været på plads siden begyndelsen af året, stadig er intakt, da dominansen har handlet pænt over sin 200-dages glidende gennemsnit hele året.

Dårligt år og dyster udsigt for ETH/BTC

I fortiden har Bitcoin-bull-runs haft tendens til at blive ledsaget af endnu stærkere stigninger i altcoins, og måske mest markant i Ethereum’s native token Ether (ETH). Men i år ser det ud til, at trenden er ændret til Bitcoins fordel, da ETH/BTC-handelsparet bevæger sig nedad, og der spekuleres i, om Solana (SOL) overtager pladsen for ETH som den hurtigste hest i denne markedscyklus. Underpræstationen af ETH i forhold til BTC har fået nogle handlende til at indgå bearish væddemål, herunder den erfarne trader Peter Brandt, der offentligt har shortet aktivet.

Siden januar i år er ETH/BTC faldet med mere end 28%, fra 0,0723 BTC pr. ETH til 0,0516 ved denne skrivelse. På samme tid er Bitcoins pris i amerikansk dollar steget med 167%, mens Ethers pris i amerikansk dollar er steget med 90% i samme periode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version